Zanimljivosti

GLUMICA PRETRPELA STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE OD OCA! Ušla u tešku bitku za starateljstvo nad sestrom, OVO je cilj

Podržale su je mnogobrojne kolege.

22.07.2024 19:10

GLUMICA PRETRPELA STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE OD OCA! Ušla u tešku bitku za starateljstvo nad sestrom, OVO je cilj
instagram/printscreen/melisadongel

Turska glumica Melisa Dongel ima samo 24 godine i uspešnu karijeru. Ona je sa tako malo godina uspela da se prikaže u velikim televizijskim projektima u Turskoj i odigra neke od zapaženijih uloga u serijama. Proslavila se ulogom u seriji "Pokucaj na moja vrata" (Sen Cal Kapim), ali i ulogom zloće u Ljubav, logika, osveta (Ask mantik intikam). Inače, njeno prvo pojavljivanje bilo je u seriji "Elif".

Stravično nasilje

Pre tri godine otkriveno je da lepa glumica vodi tešku bitku sa ocem kog je optužila za nasilje. On ju je silovao i seksualno zlostavljao sa 15 godina prema pisanju stranih medija. Takođe, ona je to ispričala majci, a nije joj verovala i zamolila je da to nikome ne priča. Melisa je navela da je dugo imala psihološku pomoć jer su traume preživljene u prošlosti bile prevelike. Takođe, Melisa je pokazala da gluma deluje veoma slično psihologiji i pomogla joj je da izađe iz mraka i stane na svoje noge kako bi započela novi život.

Njena priča je postala poznata jer traži starateljstvo nad svojom 17-godišnjom sestrom jer želi da izbegne ponavljanje priče. Otac je trenutno u zatvoru i nije dozvolio Melisi da bude staratelj sestre i rekao je da o devojčici može da brine samo njena majka.

instagram/printscreen/melisadongel

Glumica tražila starateljstvo nad sestrom

U međuvremenu, majka turske glumice živi u Rusiji i devojčicu je poslala nazad svojoj sestri jer nije mogla da brine o njoj.

Kada je priča objavljena, glumica je dobila mnogobrojnu podršku kolega ukljućujući i one koji su sarađivali sa njom poput Kerema Bursina iz serije "Pokucaj na moja vrata".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)