Zanimljivosti

NA ĆERKINOM ROĐENDANU SE KOCKAO, DEVOJKU VARAO SA KIM JE STIGAO: Fudbaler dobio još jedno dete sa manekenkom (FOTO)

Bili su u tajnoj vezi, postao otac treći put.

21.07.2024 11:15

NA ĆERKINOM ROĐENDANU SE KOCKAO, DEVOJKU VARAO SA KIM JE STIGAO: Fudbaler dobio još jedno dete sa manekenkom (FOTO)
PX Images/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Fudbaler Nejmar je dobio treće dete, ćerkicu Helenu, a tata je tu informaciju podelio sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu. Fudbaler takođe ima sina Davija Luka koji ima 12 godina i ćerku Mavi koja ima jednu godinu. Davija je dobio sa Karolinom Dantas, a Mavi sa bivšom devojkom Brunom Bjankardi.
 

Nejmar i Bruna
 

Samo mesec dana nakon što su dobili ćerkicu Mavi, Bruna je ostavila Nejmara navodno zbog njegovog "švrljanja". Ona nikada nije govorila zbog čega je došlo do prekida, ali je bilo jasno da je njihova veza i više nego turbulentna. On ju je prevario dok je bila trudna, a onda se putem društvenih mreža izvinjavao za učinjeno. Porođaj je prošao u redu, a onda su raskinuli. Mnogi misle da je ona želela da porođaj prođe kako treba, a onda i da okonča svaku priču sa njim.

 

 


- Ono je privatna stvar, ali pošto me stalno povezuju sa raznim vestima, sumnjivim stvarima i šale se na moj račun, moram da vas obavestim da ja nisam u vezi. Mi smo Mevini roditelji i to je razlog našeg odnosa. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala - napisala je tada Bruna.

 

 

Snimak koji je zgrozio javnost
 

Kada je njegova ćerka Mavi proslavila šest meseci, snimak je postao viralan. Ono što se vidi na njemu je njena mama Bruna i tata Nejmar koji ni na trenutak ne može da se odvoji od telefona na kom se kockao, odnosno igrao poker. Dok je pevao pesmicu detetu zajedno sa bivšom u drugoj ruci držao je telefon i sve vreme kuckao odnosno igrao poker onlajn.
 

Mnogi su bili zgroženi onim što vide i uputili su salvu uvreda na njegov račun.

Sa kime je Nejmar dobio treće dete?
 

Kako je navodio Leo Dijas, poznati brazilski novinar, legendarni centarfor imao je tajnu romansu sa manekenkom iz Sao Paula, Amandom Kimberli. Izgleda da su pisanja od pre nekoliko meseci tačna, jer ona se porodila što je i podelila na svojoj društvenoj mreži Instagram. Ćerkica se zove Helena kako je sama objavila, tako da ovo sigurno nije velika slučajnost.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIM (@akimberllya)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)