Zanimljivosti

MANEKENKA KRADE UZDAHE U LEOPARD HALJINI: Iscrtava njenu izvajanu figuru i crni veš - izgleda kao Amazonka!

Sofija Milošević podelila je set fotografija u atraktivnom izdanju.

17.07.2024 20:40

MANEKENKA KRADE UZDAHE U LEOPARD HALJINI: Iscrtava njenu izvajanu figuru i crni veš - izgleda kao Amazonka!
ATAImages

Poznata manekenka je još jednom dokazala da štagod obuče na njoj lepo izgleda. Ovaj put je zablistala u leopard haljini i to je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Sofija Milošević je neko ko redovno svoje pratioce časti nekim lepim i atraktivnim izdanjem, a ruku na srce, svaki put joj uspeva da iznova oduševi. Budući da je leopard dezen još od proleća krenuo da osvaja modnu scenu i ovog leta nezaobilazne su i takve haljine za kojima su žene bukvalno poludele. Kako one jednako lepo stoje i crnkama i plavušama i Sofija je odlučila da za sebe odabere jednu baš takvu.

Manekenka se uslikala na crnogorskom primorju u providnoj leopard dugačkoj haljini koja je savršeno istakla njeno atraktivno i zgodno telo. Ona je objavila deset fotografija, napomenuvši u opisu da "ne zna koja joj se više sviđa" jer su očigledno sve savršeno ispale. Haljinu na tanke bretele upotpunila je krem mini torbicom, a kosu je podigla u visoku punđu raspršivši sitne pramenčiće oko nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Zgodna Sofija je ispozirala sa velikim samopouzdanjem i profi, baš kao što to rade top modeli, a njene fotografije su naišle na burne reakcije i niko nije ostao ravnodušan.

- Lepotice, blistaš!

- Kakva elegantna lepota!

- Boginja.

- Najzgodnija na planeti - bili su neki od komentara.

Mnogi su pohvalili manekenku zbog odabira odeće odnosno haljine, poručivši joj kako ona savršeno ide uz njene oči i kopletan "look". 

Manekenka ovih dana boravi u Crnoj Gori na odmoru, pa se na njenom Instagram profilu mogu videti njena najlepša izdanja kako u haljinama tako i u kupaćem kostimu na kojima Sofija ne krije da savršeno izgleda i da brine o svom telu, što dokazuju i njeni trbušnjaci i lepo oblikovano telo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)