Telo

JELENA ROZGA NAVUKLA NAJKRAĆI ŠORTS KOJI IMA: Živa barbika rasplamsala atmosferu videom, muškarci mole za OVO (FOTO)

Lepih komentara i previše.

16.07.2024 22:01

JELENA ROZGA NAVUKLA NAJKRAĆI ŠORTS KOJI IMA: Živa barbika rasplamsala atmosferu videom, muškarci mole za OVO (FOTO)
ATA images

Pevačica Jelena Rozga je jedna od retkih na javnoj sceni koja sa godinama izgleda sve mlađe i lepše. Ona ima 46 godina, izgleda zanosno i atraktivno, da bi joj i duplo mlađe koleginice pozavidele. Nedavno, ona je pokazala neverovatnu energiju tokom nastupa u Vodicama. Jelena je držala koncert i tom prilikom napravila pravi bum na sceni. Igrala je, pevala i smejala se, a publika je uživala u njenom nastupu što je i zabeleženo.

Za nastup koji je održala Jelena je izabrala uzak, minijaturan šorts i pokazala neverovatno izvajane noge u 46-oj. Na sebi je imala i belu košulju koju je upasala u šorts. Na nogama je imala srebrne štikle koje su dodatno istakle njenu vitku liniju. Fanovi su toliko očarani njenom energijom, da je čak jedan korisnik društvene mreže Instagram napisao da je ona "vampirica".
 

 

- Ja bih samo voleo da Jelena Rozga prizna da je vampirica jer nema drugog objašnjenja.... Ja sam imao 7 godina i ona je izgledala prelepo i sada imam 41 godinu i ona izgleda isto ko pre 34 - prelepo i isto mlado... Pije krv ljudsku - poručio je očigledno šaljivo jedan korisnik na mrežama ispod niza videa koji je Jelena objavila sa pomenutog nastupa.

Takođe, i drugi su je pohvalili.

- Svaka čast.

- Koje noge.

- Bravo lavice.

- Živa barbika.

- Ajme, kakva cura!

- Super pevačica - bili su samo neki od lepih komentara upućeni Jeleni Rozgi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)