Zanimljivosti

JELENA ROZGA POZIRALA PRED KAMEROM, A ONDA SKINULA SAKO: Svi su zanemeli kad se okrenula, da li je ovo moguće?! (FOTO/VIDEO)

Popularna hrvatska pevačica mami uzdahe gde god se pojavi, i to kako stasom, tako i glasom.

23.06.2023 14:09

JELENA ROZGA POZIRALA PRED KAMEROM, A ONDA SKINULA SAKO: Svi su zanemeli kad se okrenula, da li je ovo moguće?! (FOTO/VIDEO)
Foto: D. Kadić

Pevačica Jelena Rozga (45) poznata je kao dama koju smatraju najzgodnijom i najboljom pevačicom u Hrvatskoj, a rado je viđen gost i u Srbiji. Prepoznatljiva je po elegantnom i odmerenom oblačenju, koje je pre svega damsko. Inače, niko ne bi lepoj Rozgi dao godine koje ima, a od početka karijere ostala je dosledna istom stilu u vidu platinasto-plave kose i popularnih talasa, dok je zapanjujuće da i u drugoj polovini 5. decenije i dalje ima telo identično kao s početka karijere. 

Pevačica je ovih dana potvrdila da se njeno telo gotovo nije promenilo od njenih tinejdžerskih dana. Ona je, naime, objavila video u kom je u pink kombinezonu preko koga je ogrnula sako u istoj boji. Dok se ne približi kameri deluje poput devojke u ranim dvadesetim, a njena kosa vezana u konjski rep, diskretna šminka i idealna građa idu tome u prilog. Kombinezon je u gornjem delu u vidu topa koji se sa donjim delom, zvonastim pantalonama, spaja tankom trakom.

Sve oči bile su usmerene u njenom pravcu u trenutku kada je skunula sako i okrenula se, još jednom zadavši domaći zadatak svim damama s javne scene kako treba da izgleda žena sredinom pete decenije.

Top od kombinezona se na leđima zakopčavao baš poput brushaltera ili kupaćeg, pa je i više nego očigledno da pevačica nema grudnjak, dok je pitanje da li je i ispod pantalona ponela donji veš. Naime, kombinezon je tako krojen da su cela leđa otvorena, sem u delu spajanja topa, a po samom dnu leđa je izrez toliko dubok da je gotovo nezamislivo da je mogla da ima bilo kakve gaćice ispod. 

Rozga je, takođe, iste večeri pokazala ne samo da je krase mladoliko lice i stas, već i da joj je i glas još na zavidnom nivou, što je pokazala pevanjem u horu i to gotovo bez muzičke pratnje, tačnije samo u pratnji tamburice. Iako je bilo prisutno dosta vokala, Jelenin glas je bio taj koji se jasno razaznavao i dominirao. Ta Splićanka je, inače, često izvodila numere u čast svog rodnog mesta, što je i sada bio slučaj.

Moja je ljubav starinska lipa, prava, dalmatinska - glase reči pesme koju je izvodila.

Usledile su brojne reakcije na njen izgled. 

- Oduvek je bila najlepša mačka -

- Predivna -

- Živa lutka -

- Najbolja je, jedva čekamo novu pesmu i spot! -

- Preslatka, kao i uvek -

- Devojčica! -

- Da li je moguće da i dalje ovako izgledaš? -  

- Divna je! Najbitnije od svega je što je u srcu ostala ona ista devojčica koja je sanjala da joj se dive -

- Ova žena se ne menja, za nju je vreme stalo, priroda je uvek bila najbolji hirurg! Kako je lepo videti takve žene i njihov osmeh! -

- Ako ima lepša na svetu neka se javi, ali teško - bile su samo neke od reakcija, a našao se i poneki šaljivi komentar:

- Puko sam sa mozgom, hoću da se povatam sa Jelenom Rozgom! - napisao je jedan pevačicin pratilac na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)