Zanimljivosti

OVU FATALNU CRNKU JE NOVAK VOLEO PRE JELENE: Ima obline od kojih staje pamet, a ne zna šta će sa novcem (FOTO/VIDEO)

Uspešna je u svom poslu.

15.07.2024 19:30

OVU FATALNU CRNKU JE NOVAK VOLEO PRE JELENE: Ima obline od kojih staje pamet, a ne zna šta će sa novcem (FOTO/VIDEO)
INSTAGRAM/LADYLEEOFFICIAL / INSTAGRAM, ATA images

Pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu Jelenu, Novak Đoković je bio u vezi sa Lidijom Popović poznatijom kao Ledi Di. Lidija je veoma uspešna kao di-džej, a mediji su nedavno masovno pisali o njoj u regionu. Iako su davno izgubili svaki kontakt, ona često izaziva pažnju javnosti.

Lidija Popović je poznata po tome što zarađuje i do 30 hiljada evra za jedan nastup kao di-džej. Njen uspeh u muzičkoj industriji je impresivan, a njen talenat je neosporno priznat. Upravo sinoć je Lidija nastupala na Exit festivalu, a kako se provela i sama je podelila na društvenim mrežama.

Takođe, ona je jednom prilikom govorila o odnosu sa Novakom. Istakla je da o njemu misli sve najlepše, ali da već dugo nisu u kontaktu.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam - rekla je Lidija jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Takođe, ona je jednom za portal “Republika” otkrila šta joj traže na nastupu, a ona nikada ne pristaje na to.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo zarad senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda formira pogrešna slika. Muškarci redovno dobacuju takve stvari, ali se ja samo šmekerski nasmejem - priča Ledi Li.

Porede je i sa Džej Lo, a njoj to laska.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)