Moda

SRPSKA MANEKENKA NAJLEPŠA MEĐU ELITOM NA VIMBLDONU: Došla sa košarkašem da podrži Novaka, nema ko je nije pogledao

Mina Milutinović i Nemanja Nedović oduševili javnost.

15.07.2024 16:01

SRPSKA MANEKENKA NAJLEPŠA MEĐU ELITOM NA VIMBLDONU: Došla sa košarkašem da podrži Novaka, nema ko je nije pogledao
Instagram/minamilutinovic

Košarkaš Nemanja Nedović zajedno sa suprugom Minom Milutinović došao je na Vimbldon gde je igrao Novak Đoković u finalu protiv Karlosa Alkaraza. Njih dvoje su došla da bi podržali najboljeg srpskog tenisera, a Mina je za tu priliku bila obučena kao prava dama. Kako su se proveli i sam dolazak na Vimbldon oni su podelili sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Očigledno, njima je ovo bilo jedno od uzbudljivijih iskustava jer su se non-stop slikali i snimali. 

Čak, njihova fotografija gde se Mina šminka u kolima, a Nemanja slika postala je viralna. Manekenka je takođe, okačila i sliku karata uz kratak komentar:

- Snovi su postali stvarnost.

Ovom prilikom ona je zapravo otkrila da joj je ovo bio jedan od životnih ciljeva, kao i da ne može da sakrije sreću zbog toga što se isti ostvario. Inače, najjeftnija karta za Vimbldon je koštala 10.600 dolara, tako da je slavni srpski par morao da odvojio veliku cifru za ovu vrstu uživanja.

Mina je osim lepotom, oduševila i izborom garderobe na samom takmičenju te je izgledala smerno i pristojno, a minimalna šminka samo je naglasila njenu prirodnu lepotu, na kojoj joj sigurno mnogi zavide. Da podsetimo, ona sa Nemanjom ima devojčicu kojoj su nedavno proslavili prvi rođendan. Mina je od Nemanje mlađa samo tri godine, a ove godine, oni slave tačno deceniju kako su zajedno. Naime, kada su počeli da se zabavljaju Mina je imala 19, a on 23 godine. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)