Zanimljivosti

NEDOVIĆEVA ŽENA RAME UZ RAME SA MILICOM PAVLOVIĆ: Ko je manekenka koju su navijači vređali?

Mina Milutinović je jedna od najlepših Srpkinja.

02.07.2024 14:10

NEDOVIĆEVA ŽENA RAME UZ RAME SA MILICOM PAVLOVIĆ: Ko je manekenka koju su navijači vređali?
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka Mina Milutinović važi za jednu od najlepših manekenki na našim prostorima, ali i šire. Ona je supruga košarkaša Crvene zvezde Nemanje Nedovića. Nedavno, oni su ćerki Talii proslavili prvi rođendan, a proslava je bila bajkovita.

Mina Mulutinović ima 29 godina, a široj javnosti je postala poznata kada se pojavila u dva spota pevača Saše Kovačevića.

10 godina su zajedno, a evo kako su se upoznali

Od Nemanje je mlađa samo tri godine, a ove godine, oni slave tačno deceniju kako su zajedno. Naime, kada su počeli da se zabavljaju Mina je imala 19, a on 23 godine. Jednom prilikom ispričala je kako su se upoznali.

- Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno - ispričala je Mina jednom prilikom za magazin Gloria.

Nedavno, Mina je sve očarala pojavljivanjem na jednoj svadbi gde je doslovno blistala. Venčanje je organizovano u Crnoj Gori, a tom prilikom prisustvovala je i Minina drugarica i pevačica Milica Pavlović sa kojom se i fotografisala. Mina i Milica su uživale na slavlju, dok je manekenka bila u centru pažnje. Ona je ponela srebrnu haljinu koja nije mogla proći nezapaženo. Prirodna lepota je zaštitni znak ove devojke.

Da podsetimo, tokom jednog meča dogodila se neprijatnost kada su Minu navijači Partizana vređali na utakmici. Ipak, njen suprug Nemanja je istakao da ga to nije poljuljalo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)