Zanimljivosti

SVI SU JE NAPADALI DA SE UGOJILA I IZOPERISALA: Bivša srpska snajka ponovo viđena u javnosti i sija u punom sjaju!

Mnogi veruju da je Adriana bila na dijeti kako bi povratila stari izgled.

28.06.2024 16:55

SVI SU JE NAPADALI DA SE UGOJILA I IZOPERISALA: Bivša srpska snajka ponovo viđena u javnosti i sija u punom sjaju!
Profimedia

Na društvene mreže stiglo je pravo osveženje koje je bivša manekenka priredila svojim obožavaocima pojavivši se pa skoro u starom izdanju kao nekada na jednoj proslavi.

Bivši Viktorijin top model Adrianu Limu proteklih par godina su pratile kritike na račun njenog izgleda. Neosporno je da je bivša srpska snajka i manekenka dobila kilograme kada je bila u trudnoći, međutim ni korisnici društvenih mreža ni mediji nisu štedeli reči kako bi je iskritikovali napadajući je kako je pored plastičnih operacija dozvolila sebi višak kilograma. Adriana je to stoički podnosila i pravdala se da kao i svaka majka ima periode kada loše izgleda.

Kako je vreme od njenog porođaja odmicalo Adriana se polako vraćala u staru formu da bi skorašnji snimak gde se pojavljuje na jednoj proslavi bio pravi predah za sve njene fanove, koji su čekali da vide da je bivša manekenka ponovo u svom punom sjaju.

Adriana se pojavila na proslavi rođendana jednog prijatelja zajedno sa svojim partnerom a korisnike društvenih mreža je iznenadila svojim starim izgledom i atraktivnošću, jer deluje vitalno, zdravo i lepo kao nekada. Manekenka je nosila crni bodi i kožnu suknju, a kosu je svezala u konjski rep, zbog čega je njeno lice došlo do izražaja 

Iako je bilo nekih koji su se pozivali na korekcije i korišćenje Ozempic tableta kako bi izgledala zategnto, većina je rekla da je Adriana samo pazila na svoj izgled i ishranu zbog čega sada izgleda tako.

- Stari graciozno. Prelepa je.

- Sija.

- Anđeoski profil.

- Ona je spremna da pokida Viktorijin šou ove godine.

- Kraljica je kraljica - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako srpska snajka izgleda bolje nego ikada i da kako stari sve je lepša. Osim toga, mnogi su naglasili kako je i ona obična majka poput svih i da je savršeno uspela da vrati i formu i izgled nakon povlačenja iz manekenstva.

Bilo je i onih koji su rekli da je za njen sjaj zadužen njen suprug pored koga se očigledno oseća kao princeza.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)