Lifestyle

OPERACIJOM PRODUŽILA NOGE DA BI ZADOVOLJILA MUŽA: Nakon toga usledio razvod, ali i bolest, evo kako izgleda

Manekenka je ispunila želju suprugu, pa se gorko pokajala.

27.06.2024 11:03

OPERACIJOM PRODUŽILA NOGE DA BI ZADOVOLJILA MUŽA: Nakon toga usledio razvod, ali i bolest, evo kako izgleda
instagram/theresiafischer

Tereza ​​Fišer je manekenka iz Nemačke koja je izdvojila oko 160.000 evra za operaciju produžavanja nogu kako bi bila privlačnija svom sada već bivšem suprugu.

- Rekao je "Ako uradiš ovo za mene, uvek ću te voleti i držaću te u naručju" - rekla je manekenka koja je u međuvremenu postala popularna na Instagramu.

Ona je 2016. godine išla na operaciju i produžila je noge 14 centimetara. Univerzitetsku bolnicu je napustila u invalidskim kolicima sa zavojima na produženim udovima.

- Konačno sloboda! Kako sam čeznula za ovim danom. Sve se konačno privodi kraju. Drago mi je da je gotovo. Bol koji sam trpela osam godina bio je toliko veliki (fizički i psihički) da ne mogu ni rečima da ga opišem - napisala je manekenka tada na Instagramu.

instagram/printscreen/Theresia Fischer

Ovako je izgledala manekenka kada je produžila noge

Kako se izvodi operacija?

Tokom operacije, lekari slome butnu kost u svakoj pacijentovoj nozi i ubacuju metalne eksere koji se mogu proširiti, kaže Kevin Debiparshad sa Instituta LimbplastKs u Nevadi. Nokti se postepeno produžavaju tokom naredna tri meseca za jedan milimetar dnevno - na kraju pacijent postaje nekoliko centimetara viši. Niski momci širom sveta takođe se odlučuju za ovu operaciju.

Manekenka sada shvata da je pogrešila i da je uzrok njenog ponašanja bila depresija:

- Želela sam da konačno budem voljena, da konačno osetim taj osećaj. 

Na nagovor bivšeg i u nadi da "nikada više neće biti sama", pristaje na operaciju. 

2022. godine, šest godina nakon prve operacije, bivša zvezda "Velikog brata slavnih" vratila se na operacioni sto da joj seku butnu kost i potkolenicu. Specijalisti su zatim ugradili podesive čelične teleskopske šipke u njene tibije (potkolenice) kako bi podstakli rast novog koštanog tkiva i produžili svaki ud. Lekari su ove nedelje uklonili šipke, označavajući dugo očekivani kraj njene višegodišnje medicinske noćne more, navodi New York Post.

Thomas Banneyer / AFP / Profimedia

Manekenka zbog muža produžila noge, a onda se rastali

- Danas je dan kada sam konačno uklonila poslednja dva procenta svoje prošlosti iz tela - navela je i otkrila da su dve produžne šipke sa šrafovima uklonjene sa potkolenica.

Ima novog dečka koji nema slične zahteve kao prethodni kog je ostavila. Ipak, zbog operacije trpela je posledice. Imala je infekcije i pila je lekove protiv bolova. Boluje i od periostitisa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)