Zanimljivosti

BIO JE FRAJER IPO, DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Roker ljubi 32 godine mlađu lepoticu, izgleda kao da joj je - deda!

Par deluje vrlo zaljubljeno.

21.06.2024 15:55

BIO JE FRAJER IPO, DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Roker ljubi 32 godine mlađu lepoticu, izgleda kao da joj je - deda!
Profimedia

Entoni Kidis (61) frontmen i pevač legendarnog benda Red Hot Chili Papers nekad je bio frajer ipo. Njegova majka Margaret Pegi Idema je poreklom iz indijanskog plemena Apača, čemu Entoni duguje svoj upečatljiv i egzotični izgled. U vreme najveće popularnosti benda početkom 2000. njegovom šarmu nije odolela ni jedna lepotica. Zabavljao se sa holivudskom zvezdom Demi Mur, očarao je top modela Hajdi Klum, ali i mnoge druge manje poznate lepotice. Ipak, najviše pažnje privukla je njegova veza sa mlađanom manekenkom Helenom Vestergard koja je imala samo 19 godina kad je uplovila u romansu s njim. 

Fotografija na kojoj muzičar, koji je od svoje devojke stariji 32 godine, grli Helen zapalila je društvene mreže. Par deluje vrlo zaljubljeno, iako on pored nje izgleda ne kao da joj je otac, nego - deda.

Mnogi su ga nazvali pedofilom komentarišući kako je neprihvatljivo da se muškarac njegovih godina zabavlja sa toliko mlađom devojom,ali da je njemu kao poznatom rokeru to "oprošteno".

Zbog razlike u godinama koja među mnogi su se obrušili na poznatog muzičara nazivajući ga pogrdnim izmenima.

- Pedo.

- Ona je praktično još uvek dete!

- Ima nade za mene.

- O čemu možeš razgovarati sa nekim ko je mlađi od tebe više od tri decenije. 

- Ona je dovoljno zrela da sama odlučuje - bili su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jibs𓂀 (@jvicy.jibs)

Međutim, ispostavilo se da je fotografija koja se pojavila na mrežama stara deset 10 godina. Entoni je sa australijskom menekenkom uplovio u vezu 2012. godine, a zajedno su bili dve godine. I tada su bili na meti kritika zbog velike razlike u godinama, ali on nije davao ni pet para na to. 

Mnogo godina kasnije Entoni je priznao da je polovina materijala albuma "The Gateway" bio inspirisan rečju "katastrofa" zbog veze sa mladom manekenkom, prenosi The Superslice.

To nije prvi put da je Entoni bio u vezi sa mlađom devojkom. Kako prenosi taj portal muzičar je nevaodno u vreme kad je imao 23 godine bio u vezi sa devjčicom od 14 godina. Svoju mračnu tajnu otkrio je u autobiografiji "Scar Tissue".

O svojoj promiskuitetnoj prirodi, on je u jednom intervjuu iz 2016. godine priznavši da je imao na stotine žena. Mogao je u vezi da izdrži do godinu i po dana, ali bi raskidao kada je shvatio da stvari postaju ozbiljne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)