Dijeta

RAZVOD JOJ NE MOŽE NIŠTA, VITKA JE I ZDRAVA U 5. DECENIJI: Lepotica napravila OVU promenu i svaki mišić joj se ocrtava

Bivša mankenka i dalje je san snova iako se više ne bavi modelingom.

byNevena Jakovljević

18.06.2024 15:21

RAZVOD JOJ NE MOŽE NIŠTA, VITKA JE I ZDRAVA U 5. DECENIJI: Lepotica napravila OVU promenu i svaki mišić joj se ocrtava
MATEI H/DAVE V/ZFI / Bauer Griffin / Profimedia

Žizel Bundšen (43) poznata je kao jedna od najpopularnijih Viktorija Sikret modela, a koja je potpisala najskuplji ugovor u istoriji poslovanja ove kompanije. U svom kuvaru otkrila je kakav način ishrane joj je sada pomogao da bude jedna od najzgodnijih bivših manekenki

- Zaista verujem u drevnu izreku: 'Neka hrana bude tvoj lek', jer sam osetila veliku razliku u svom životu kada sam počela da biram bolje hranu - objasnila je ona. 

Hrana joj pomaže da izgleda dobro

Prvi na njenoj listi je đumbir, poznat po svojim dobrobitima za varenje i antiinflamatornim svojstvima. Žizel smatra da je to neophodno za održavanje zdravih creva.

Peršun je još jedna osnovna namirnica u njenoj ishrani, a mnogi veruju da je odlična za prijatan zadah.

Ruzmarin je neophodan za Žizel, jer stimuliše imuni sistem i pomaže u varenje. Kurkuma, poznata po svojim moćnim antiinflamatornim prednostima, takođe je veoma važna, a Žizel ističe njen pozitivan uticaj na zdravlje srca.

Bosiljak je, napominje ona, još jedan sastojak pogodan za srce sa antioksidativnim i antibakterijskim svojstvima, dok crni biber pomaže u apsorpciji hranljivih materija, prenosi Hello.

Dani Raddi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ishrana Žižel Bundšen zbog koje izgleda perfektno

Korijander je omiljen zbog svojih detoksikacionih kvaliteta i sposobnosti da snizi nivo šećera u krvi. Origano je takođe istaknut u njenoj ishrani.

Na kraju, ističe i cimet jer smatra da joj upravo to pomaže da ima bolju cirkulaciju.

Osim što privlači pažnju načinom ishrane jer mnogi žele liniju kao njenu, Žizel je bila na naslovnim stranama zbog svoje veze sa instruktorom džiu-džicua, Joakimom Valenteom. Uprkos njihovoj bliskoj vezi, ona je odlučno negirala sve optužbe za neverstvo, posebno one koje sugerišu da je prevarila Toma Brejdija sa kojim ima dvoje dece.

- Ovo je nešto što se dešava mnogim ženama koje imaju hrabrosti da napuste nezdravu vezu, to je da se etiketiraju kao neverne - rekla je Žizel za New York Times dok je promovisala svoju kuvar. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)