Zanimljivosti

POTVRĐENO: KEJT MIDLTON SE VRAĆA NA VIMBLDON! Vesti iz palate oduševile sve, ali Vilijam ima poslednju reč

Ceo svet oduševljeno čeka princezu!

13.07.2024 11:15

POTVRĐENO: KEJT MIDLTON SE VRAĆA NA VIMBLDON! Vesti iz palate oduševile sve, ali Vilijam ima poslednju reč
Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, priprema se za povratak u oči javnosti prisustvom teniskom turniru u Vimbldonu, što će biti njen prvi značajan javni događaj od kada je započela borbu protiv raka. U izjavama objavljenim jutros, Kensingtonska palata je potvrdila da će princeza prisustvovati turniru u ulozi pokrovitelja The All England Lawn Tennis & Croquet Cluba.

Ova odluka dolazi u trenutku kada su se pojavile spekulacije da bi princeza mogla prisustvovati finalu Vimbldona ovog vikenda. Očekivano prisustvo na ovom prestižnom događaju označava njen povratak u javni život nakon što je na hemoterapiji zbog raka.

Ima i dobre i loše dane

Prošlog meseca, Kejt se pojavila na Trooping the Colour, gde je kratko privukla pažnju medija i javnosti. Međutim, saznajemo da će, uprkos svom dolasku na Vimbldon, princeza propustiti dobrotvornu polo utakmicu na kojoj će njen suprug, princ Vilijam, učestvovati kako bi prikupio sredstva za različite dobrotvorne ciljeve. Ova informacija je potvrđena iz Kensingtonske palate koja je naglasila da će sav prihod od događaja biti usmeren ka inicijativama koje Vilijam i Kejt strastveno podržavaju.

Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Kejt Midlton i Novak Đoković

Prošle godine, Kejt je prisustvovala ovoj dobrotvornoj polo utakmici, gde je svom suprugu uručila pehar i pozdravila ga poljupcem.

U izjavi objavljenoj prošlog meseca, princeza je otkrila da se njen zdravstveni stanje poboljšava, ali da još uvek nije potpuno zdrava. Svoje zdravlje Kejt Midlton je opisala kao "sve bolje i bolje", ali je priznala da se suočava s "dobrim i lošim danima" tokom lečenja.

Izvor otkriva: Vilijam odlučuje o svemu

Princeza Kejt se povukla s kraljevskih dužnosti u januaru ove godine kako bi se fokusirala na svoje zdravlje, što je izazvalo zabrinutost među kraljevskim obožavaocima koji su se pitali da li će je videti na Vimbldonu.

Bivši kraljevski batler Pol Barel je ranije komentarisao da je velika verovatnoća da će Kejt prisustvovati ovom događaju zbog svoje strasti prema tenisu. Međutim, naglasio je da će konačna odluka biti doneta od strane princa Vilijama, koji je poznat po svojoj zaštitničkoj prirodi prema porodici.

- Vilijam je taj koji će odlučiti da li je ona dovoljno u formi da prisustvuje Vimbldonu, rekao je Pol Barel, dodajući da je "Vilijam žestoko zaštitnički nastrojen i da neće dozvoliti da Kejt bude izložena bilo kakvom stresu koji ne može da podnese".

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton

Pol je takođe napomenuo da je Vilijamova zaštitnička priroda delom rezultat gubitka njegove majke, princeze Dajane, kada je bio mlad.

- Sa Vilijamom pored nje, Kejt je bezbedna, zaključio je Pol.

Dok princeza Kejt nastavlja svoju borbu protiv raka, njen dolazak na Vimbldon pruža ohrabrujući znak nade i snage, kao i podsećanje na njenu posvećenost i ljubav prema tenisu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)