Zanimljivosti

SESTRA KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SAOPŠTENJA DIJAGNOZE RAKA PRINCEZE: Ukrala šou na Vimbldonu! (FOTO)

Svi došli da podrže Đokovića!

12.07.2024 15:08

SESTRA KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SAOPŠTENJA DIJAGNOZE RAKA PRINCEZE: Ukrala šou na Vimbldonu! (FOTO)
Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Pipa Midlton (40), rođena sestra princeze od Velsa, prvi put je izašla u javnost od saopštavanja dijagnoze raka svoje sestre Kejt. Neime, ona se pojavila na Vimbldonu i to u veselom stajlingu. Imala je komplet u vidu košulje i pantalona koji su bili mint-zelene osnove preko kog su cvetni detalji, a pozirala je uz širok osmeh.

Košulja je imala nabrane rukave koji su se završavali karnerima. Pantalone su s druge strane pratile liniju tela, bile su nešto duže i zvonastih nogavica. Pipa se snašla tako što je ponela braon kožne sandale visokih platformi.

Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Pipa Midlton prvi put u javnosti

Veseli stajling Pipe Midlton

Takođe je imala i veoma diskretnu zlatni ogrlicu, ali zato upečatljiv metalik sat i prstenje, dok je nosila i naočare za sunce i manju torbu od pruća. Prisustvovala je dvanaestom danu Vimbldona, a izazvala je veliku pažnju medija. Iza nje je išao njen suprug Džejms Metjuz. On je za ovu priliku odabrao laneno odelo u krem boji, ispod kog je poneo košulju i kravatu, a o tome piše i Daily Mail.

Glumica Margo Robi (34) nedavno je takođe viđena na Vibldonu, odmah posle vesti da očekuje svoje prvo dete sa suprugom Tomom Akerlijem.

Podrška Đokoviću od Margo Robi

Glumica je bila elegantna u trudničkoj beloj haljini sa tačkicama, a pažljivo je pridržavala stomak dok je šetala ruku pod ruku sa Tomom na dvanaesti dan turnira. Nije tajna da je najpoznatija Barbika došla da podrži Novaka Đokovića

Novak i Karlos Alkaraz su danas na programu Vimbldona, gde će odmeriti svoje snage. Među zvezdama na Vimbldonu su bili Hju Grant (63) i njegova supruga Ana Elizabet Eberstain, kao i broje druge poznate ličnosti.

Podsećamo, ovih dana oči sveta uprte su u Vimbldon zbog vrhunskog tenisa, ali i očekivanja da li će se na finalu i uručenju pehara pojaviti princeza Kejt Midlton. Ona je pokrovitelj "Ol England kluba", najstarijeg teniskog turnira na svetu od 2016, nakon što joj je ovu funkciju prepustila kraljica Elizabeta II, koja je bila pokrovitelj od 1952. 

Veruje se da će zvaničnici Kensingtonske palate čekati do poslednjeg trenutka da donesu konačnu odluku o tome da li Kejt može da prisustvuje finalu ili ne. Navodno, ukoliko Kejt ne bude mogla zbog narušenog zdravlja da prisustvuje finalu i uruči pehare, ta čast pripašće vojvotkinji od Glostera, Birgiti Evi van Deurs Henriksen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)