Telo

CECINA ĆERKA VRELIM KADROVIMA POMUTILA RAZUM: Anastasija pokazala ono što nije smela, fanovi ovo poručili Gudelju (FOTO)

Nekoliko fotografija je ugledalo svetlost dana.

16.07.2024 19:24

CECINA ĆERKA VRELIM KADROVIMA POMUTILA RAZUM: Anastasija pokazala ono što nije smela, fanovi ovo poručili Gudelju (FOTO)
Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović živi svoj život iz snova. Nedavno se udala za fudbalera Nemanju Gudelja, ljubav cveta, a iako se pisalo da sa njegovom porodicom nije u dobrim odnosima, ćerka pevačice Cece Ražnatović je dokazala drugačije. Nedavno je sa svojim suprugom bila na odmoru na Ibici, a pored njegove sestre koja se pridružila, tu su bile i neke javne ličnosti, kao i drugi sportisti. Na odmoru im se pridružila mlada nada Ema Radujko, ali i fudbaler Nemanja Radonjić, pevač Vojaž sa devojkom Tamarom, i mnogi drugi.

Da su se ludo provodili u prilog tome govori i zahvalnica pevačice Eme Radujko upućene Anastasiji i njenoj zaovi Vanji uz rečenicu da se osećala kao kod kuće. Ipak, odmor je bar trenutno završen, a svako se okrenuo svojim obavezama. 

Anastasija i dalje povremeno objavljuje svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram, a mi smo zapazila da je pronašla novi modni pravac koji je kombinacija smelog, ali zanimljivog. Cecina ćerka nikada ne prelazi granicu kada je oblačenje u pitanju, ali nekada će se osmeliti i probati nešto autentičnije.

Printscreen/Innstagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović slika sa odmora


Upravo to je uradila ovoga puta kada je obukla teksas komplet. Primetno je da ispod gornjeg dela, odnosno topa nema brushalter, ali kao i sve, i ovaj stajling joj odlično stoji. Ona je sledećim postom na mrežama sumirala sve utiske sa ovogodišnjeg odmora koji joj je očigledno prijao. Kako njena majka, tako i sama Anastasija ima mnogobrojne fan grupe koje je vole, te kada objavi nešto novo svi je hvale. Toga nije manjkalo ni ovog puta.

- Uvek si bila lepa, fina i umerena, i partner se prolepšao pored tebe.

- Taša, prava lepotica, šarmantna.

- Ako iko uživa u životu to su Anastasija i Marija Šerifović - pisali su joj u komentarima ispod objave.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)