Telo

DŽAJIĆEVA ĆERKA GLAVNA BARBIKA U ŠPANIJI: Bacila sve pod noge, ne možete da zamislite koliko je zgodna (FOTO)

Dragana Džajić je rodila sina, a izgleda odlično.

10.07.2024 22:00

DŽAJIĆEVA ĆERKA GLAVNA BARBIKA U ŠPANIJI: Bacila sve pod noge, ne možete da zamislite koliko je zgodna (FOTO)
Instagram/draganadzajic_

Voditeljka Dragana Džajić je novo TV lice koje se pojavilo pre izvesnog vremena. Obično obrađuje modne teme i u tome se odlično snalazi. Inače, ona je ćerka legende srpskog fudbala Dragana Džajića. Pored Dragane on ima ćerku Sanju i više puta je isticao koliko je ponosan na njih. Iako Sanja izbegava da se medijski eksponira, Dragana je voditeljka, ali fizičkim izgledom pažnju privlači i njena sestra.

S obizirom na to da mora da komentariše stajlinge drugih ljudi, jednom prilikom je odgovorila da li se neko naljutio zbog komentara.

- Nadam se da nije. Veoma poštujem svakog gosta i sa zadovoljstvom im lično upućujem poziv za gostovanje. Često me pitaju zašto ja to radim, a ne neko od kolega, ali zaista mislim da je važno dobiti poverenje, a ujedno i kroz neposredan razgovor upoznati potencijalnog gosta - navela je intervjuu za Najzenu. 

Voditeljka je otišla na zasluženi odmor i trenutno se nalazi na Majorki. Elegantne haljine zamenila je laganim i letnjim, a kako se provodi podelila je sa svojim pratiocima na mrežama. Sada je podelila novu fotografiju i pokazala kako odmara. Dragana je pozirala u pink kombinezonu, a mnogi bi rekli da je prava Barbika - vitka i prelepa!

Izvajana plavuša kakva je ona zaslužuje samo pohvale, kako zbog fizičkog izgleda tako i zbog posla koji savršeno obavlja. Komentarima na račun njenog fizičkog izgleda pridružila se i supruga Đorđa Đokovića, Saška te joj je emotikonima jasno stavila do znanja šta misli.

- Uživaj lepoto naša preslatka.

- Najlepša i najzgodnija moja ljubimica!

- Lepa i zgodnica Gaga - pisali su joj mnogobrojni komentatori društvene mreže Instagram. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)