Zanimljivosti

MARIJA KILIBARDA ZANOSNA I U TRUDNOĆI: U uskoj haljini zasijala, nije mogao da joj ćuti ni Andrija Milošević (FOTO)

Javne ličnosti nisu krile oduševljenje.

08.07.2024 16:14

MARIJA KILIBARDA ZANOSNA I U TRUDNOĆI: U uskoj haljini zasijala, nije mogao da joj ćuti ni Andrija Milošević (FOTO)
Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda je u šestom mesecu trudnoće i uživa u svakom danu. Ona je aktivna trudnica, ima ispunjenu svakodnevicu, a u svemu joj pomaže dugogodišnji partner.

Marija je novom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži Instagram pokazala kako provodi trudničke dane, a iako je u šestom mesecu izgleda zanosno. Voditeljka je obukla crnu usku haljinu i pokazala perfektnu liniju čak i u trudnoći. 

Nakon njene fotografije, lepim komentarima su se pridružile mnogobrojne poznate ličnosti koje su želele i javno da je pohvale.

- Na putu ka našoj najvažnijoj jeseni - napisala je voditeljka i nagovestila da beba upravo stiže za oko tri meseca.

Među lepim komentarima našle su se pohvale glumice Slobode Mićalović, glumca Andrije Miloševića, glumice Marine Ćosić, pevačice Milice Pavlović, sportistkinje Ivane Španović i drugih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Da podsetimo, Marija Kilibarda čeka bebu sa Branislavom Vučelićem, oni su zajedno četiri godine. Inače, on je sin glumice Ljiljane Dragutinović. On se na društvenim mrežama ne eksponira, te najčešće samo Marija objavljuje fotografije sa njim. Među njima ljubav cveta, a ona je i sama više puta isticala kolika joj je on podrška u životu.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)