Telo

BLAGO NJENOM DEČKU: Voditeljka pokidala u minijaturnom kupaćem kostimu, izgleda kao milion dolara (FOTO)

Nećete moći da skinete pogled sa Danijele Dimitrovske.

29.06.2024 13:55

BLAGO NJENOM DEČKU: Voditeljka pokidala u minijaturnom kupaćem kostimu, izgleda kao milion dolara (FOTO)
instagram/danijeladimitrovska

Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska karijeru je započela pobedom na takmičenju za Elitovo lice 2004. godine, a tada je imala 16 godina. Od tada nosila je najpopularnije marke Vera Wang, Leonard, Emporio Armani, Miu Miu, Marella...Potom je 2011. godine otvorila svoju agenciju sa koleginicom Marijom Vujović. Zaintrigirala je javnost udajom za voditelja Ognjena Amidžića 2012. godine od kog se razvela 2022. godine. Sa njim ima sina Mateju, a Ognjen je nedavno govorio o njoj u emisiji Bunker i istakao da su u dobrim odnosima zbog zajedničkog deteta.

Nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića bila je emotivno nedostupna, ali onda je njeno srce ukrao fudbaler. Prošle godine saznalo se da ona uživa u ljubavi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem. Viđeni su nekoliko puta zajedno u javnosti, a svoju vezu su fotografijom potvrdili i na Instagramu. 

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru - otkrio je izvor za Story magazin pre izvesnog vremena.

Trenutno odmara u Kotoru, a lepo vreme iskorišćava i za fotografisanje. Mnogi bi rekli da je bar njoj sa takvim telom lako, a mi bismo bili u saglasnosti. Manekenka ima besprekornu liniju, svaki mišić joj je vidljiv, a struk kao kod tinejdžerke. Pozirala je u bikiniju i pokazala kako istrajnost u zdravoj ishrani i trening čine čuda telu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)