Zanimljivosti

MARIJA KILIBARDA OBJAVILA SLIKU MAJKE: Dirljiva poruka i polemike oko sličnosti, a da li lepa voditeljka liči na mamu prosudite sami (FOTO)

Komplimenti na račun Žanete su se samo nizali.

08.10.2023 17:00

MARIJA KILIBARDA OBJAVILA SLIKU MAJKE: Dirljiva poruka i polemike oko sličnosti, a da li lepa voditeljka liči na mamu prosudite sami (FOTO)
Foto: Aleksandar Krstović

Voditeljka Marija Klibarda (43) važi za jednu od najlepših dama sa malih ekrana. Tajna njene mladolikosti, kako je više puta sama rekla, je osmeh. Međuti, ako je sudeći po fotografiji koju je objavila na Instagramu jasno je da lepa voditeljka ima i odlilnu genetiku.

Marija je objavila sliku svoje majke Žanete Kilibarde uz dirljivu poruku.

Mamita. Baka uzor. Majka uzor. Žena uzor. Uzor!  - poručila je Marija uz majčinu fotografiju.

Žaneta ima crvenu kosu srednje dužine, a Kilibarda ju je uslikala dok je nosila crnu kožnu jaknu, crne farmerice i majicu na pruge, dok je oko vrata imala niz ogrlica. Ona je imala i karmin iste nijanse kakva joj je i kosa, a čuvala je unuka.

Objava je u kratkom roku dobila više od 4.000 sviđanja, a polemika se povela oko toga da li Marija liči na mamu ili ne. 

- Jedinstvena i divna žena.

- Žankić, rokerka života naših! 

- Kakva majka, takva ćerka

- Jao Žankić predivni! 

- Mara je lepa na mamu.

- Lepotica.

- Marija, vidi se na koga si puna života.

Mama Žaneta je pažnju privukla još prošle godine kada je Marija objavila njenu fotografiju sa psom. 

Podsećamo, Marija Kilibarda nepune tri godine u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. Često ih zapitkuju kad će pred matičara, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama lepa voditeljka ne bi imala ništa protiv da po drugi put stavi burmu na ruku. Ona je bila udata za nekadašnjeg košarkaša Vladimira Radmanovića a razveli su se posle nepunioh godinu dana braka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)