Zanimljivosti

KILIBARDA SE TRANSFORMISALA, VIŠE NE LIČI NA SEBE! Fotografije poznate voditeljke izazvale haos, a tek njena misteriozna poruka! (FOTO)

Atraktivna voditeljka je na Instagramu objavila set fotografija koje su izazvale salve komentara, a među kojima su i oni da liči na dečaka.

24.11.2022 12:28

KILIBARDA SE TRANSFORMISALA, VIŠE NE LIČI NA SEBE! Fotografije poznate voditeljke izazvale haos, a tek njena misteriozna poruka! (FOTO)
FOTO: ATA images

Voditeljka Marija Kilibarda poznata je po svojoj visini i lepoti, a pažnju privlači gde god da se pojavi. Zato je javnost ostala zapanjena njenom fantastičnom transformacijom na Instagramu. Marija se tom prilikom obukla u odelo muškog kroja i zbunila sve.

Na prvoj fotografiji atraktivna Marija pozira u beloj košulji i crnom prsluku, drži se za vezanu kravatu, nosi sat, a u ruci joj je primetna i cigareta koja je skoro dogorela. Kilibarda je kosu podelila na razdeljak, zalizala je i vezala, a ceo stajling je začinila tajnovitim poluosmehom.

Mnogi bi pomilslili da je na drugoj fotografiji neko drugi, a ne voditeljka, da Marijina lepota i seksepil nisu došli u prvi plan i to ispod crnog muškog sakoa, bele košulje, kravate i vezane kose. Voditeljka je na trećem zapisu u tamnim pantalonama niskog struka, kariranoj košulji, ponovo skupljene kose i veoma ozbiljnog izraza lica. Poslednja fotografija je možda i najefektivnija jer se na njoj vidi kako sako oblači preko bele košulje i kravate i zavodnički gleda ispod obrva. Kosa joj je do te mere pokupljena da zaista odaje utisak kratke muške frizure, što je posebno privuklo pažnju njenih mnogobrojnih fanova. 

…to su one dugonoge devojke što same šetaju dok se prve pahulje tope na krovu hotela Moskva. Priđi im samo ako možeš zavoleti muškarca u njima - napisla je Marija citirajući pesnikinju Radmilu Petrović.

Usledile su salve pohvala za njen izgled. Fotografije su dobile za nepun dan oko 5.000 sviđanja, a komentari su se samo ređali. Pevačica Nina Badrić joj je poslala srca i munje, dok joj je voditeljka Sanja Kužet odgovorila sa "Wauuuu". 

- Naša najbolja i najlepša voditeljka -

- Ju ju ju ju koliko si lepa -

- Ko je ovaj dečko? -

- Svaki komentar je suvišan -

- Meni se ovaj dečko sviđa -

- Žena kada je lepa, ceo svet je njen -

- Kao neki ženski Džejms Bond - ređali su se komentari oduševljenih Marijinih pratilaca kojima je pažnju privukla i njena misteriozna poruka.

Naime, mnogi su se zapitali da li se ona odnosi na nekog posebnog ko možda nema hrabrosti da joj priđe.   

Voditeljka se svojevremeno udala za košarkaša Vladimira Radmanovića posle nekoliko godina zabavljanja, ali to nije bilo dovoljno da brak i opstane. Venčali su se 2016. godine, a razveli godinu dana kasnije. Iako se očekivalo da će Marija, uvek nasmejana i okružena društvom, napraviti feštu za pamćenje, to se nije dogodilo. Ona je tako dan uoči venčanja do Saborne crkve došla automobilom, pa je malo ko bio u prilici da je lepo vidi. 

Venčanica je bila duga i svedena, a krasio ju je veo do zemlje. Osim bidermajera, mlada nije imala nikakve druge detalje, kao ni nakit. Slavlje je održano na mladoženjinom salašu u Starim Banovcima, daleko od očiju javnosti. Pričalo se i da je Marija, poštujući Vladimirovu želju da izbegne susret sa novinarima, do poslednjeg dana i od svojih prijatelja krila informaciju da se udaje. 

Poslednjih godina, na razočaranje muškog dela populacije, voditeljkino srce je osvojio Branislav Vučelić. Par je već mesecima u ljubavi, ali daje sve od sebe da to sakrije od očiju javnosti. Iako se trudila da se vešto nađe u muškoj ulozi, samo jedan od komentara na Marijine fotografije bio je i ovaj:

- Maro ne za...eavaj se okolo, nego da se udaješ! - poručio joj je jedan od fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)