Zanimljivosti

ŠUŠKALO SE DA GUDELJEVA SESTRA NE MOŽE DA SMISLI ANASTASIJU: Zaova jednim potezom pokazala ima li zle krvi među njima

Sada su kao bliznakinje, slično se oblače i izlaze zajedno.

04.07.2024 10:30

ŠUŠKALO SE DA GUDELJEVA SESTRA NE MOŽE DA SMISLI ANASTASIJU: Zaova jednim potezom pokazala ima li zle krvi među njima
Printscreen/Instagram/vanjagudelj27

Anastasija Ražnatović ćerka pevačice Cece Ražnatović se udala 28. maja za fudbalera Nemanju Gudelja u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Venčanje je održano tajno, a intimnoj ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i kumovi.

Venčanje je proteklo u prelepom i svečanom tonu, a prisutni su isticali da niko nije skrivao sreću.

Anastasija je posebno obradovala pratioce na društvenim mrežama kad je na Instagram storiju podelila kratak video s Nemanjom, otkrivajući da njihovi osmesi licima nisu jenjavali tokom celog dana. Tokom njihove veze mnogo se govorilo da Anastasija nije u dobrim odnosima s Nemanjinom porodicom, ali se to ispostavilo kao netačno.

Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

U kakvom su odnosu Vanja i Anastasija Gudelj

 

Trenutno Cecina ćerka boravi na Ibici sa suprugom i njegovom sestrom, a ako je suditi prema društvenim mrežama, odnosi su idilični. Ipak, pre izvesnog vremena izvor je za domaće medije tvrdio da su u lošim odnosima.

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile s Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - istakao je tom prilikom sagovornik za Informer.

Ipak, ispostavilo se da su njih dve su kao bliznakinje, slično se oblače i izlaze zajedno. Zapravo, jedan period dok se Nemanjina porodica nije pojavljivala na fotografijama sa Anastasijom mnogi su mislili da je zapravo u pitanju to što odnosi među njima nisu u najboljem redu. Takođe, kada je upriličeno crkveno venčanje prošle godine, fotografije sa Nemanjinom porodicom se nisu pojavile, ali je pevačica Ceca Ražnatović to demantovala i otkrila da su svi bili prisutni. Fotografije koje su nastale ovih dana dokazuju da je među njima sve u najboljem redu i da nema zle krvi. Vanja i Anastasija su objavljivale storije sa istih mesta, pokazale kako se provode i da uživaju u društvu jedna druge.

Inače, Vanja Gudelj je sportistkinja i bavi se tenisom, dok se Dragiša Gudelj, Nemanjin rođeni brat, takođe profesionalni bavi fudbalom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)