Telo

NIKO NEMA ZGODNIJU ŽENU OD NAŠEG GOLMANA: Pozira u uskoj haljinici, a posle dva dečaka stiže devojčica Nara (FOTO)

Nova fotografija bračnog para.

15.07.2024 21:01

NIKO NEMA ZGODNIJU ŽENU OD NAŠEG GOLMANA: Pozira u uskoj haljinici, a posle dva dečaka stiže devojčica Nara (FOTO)
ATA images

Supruga Predraga Rajkovića, Ana, samo što se ne porodi, ali to je ne sprečava da i dalje izgleda fantastično. Ana je rođena 4. septembra 1996. godine, a prvo je u centar pažnje dospela kada je počela da se bavi manekenskom karijerom, a kasnije i zbog braka sa golmanom. Trenutno oni čekaju treće dete, a imaju dva sina, Tadiju i Relju. Ana, kao i u prethodne dve trudnoće izgleda odlično. Iako joj sigurno nije lako sa mala dva dečaka, sigurni smo da su to slatke muke. Ušla je u deveti mesec, a sa suprugom sada čeka devojčicu. Odlučili su da se zove Nara što znači sreća.

Ona je pozirala na jednoj proslavi sa suprugom. Na sebi je imala usku haljinu bež boje koja joj je stajala kao salivena. Sa druge strane, Predrag, njen suprug, je nosio belu košulju i bež pantalone. Čak i putem fotografija deluje zaljubljeno i srećno, a iz pogleda im se može pročitati samo ljubav. Njihovi mnogobrojni pratioci uputili su im lepe reči na društvenoj mreži Instagram.

 

Nedavno, Ana Rajković je doživela veliku neprijatnost na društvenim mrežama kada je jedan korisnik iste vređao, a ona je odlučila da mu u identičnom stilu odgovori.

- Ova je stalno trudna. Kad god mi izleti na Instagramu, ona trudna pa trudna. Aman, ženo, radi nešto drugo osim što širiš noge - glasio je komentar upućen Ani Rajković, koja nije ostala ravnodušna na njega, već je rešila da odgovori:

- Da je tebi neko raširio noge možda ne bi bila ovako agresivna, pa bi umesto mačaka čuvala decu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)