Brak i veze

MILICA NAPUSTILA FAKS U NIŠU, PA SE UDALA ZA MISTERIOZNOG MILIJARDERA - i sad čeka 5. dete! Ovo je šok za sve! (FOTO)

Milica Polskaja je još jednom privukla ogromnu pažnju objavom na Instagramu.

15.07.2024 12:52

MILICA NAPUSTILA FAKS U NIŠU, PA SE UDALA ZA MISTERIOZNOG MILIJARDERA - i sad čeka 5. dete! Ovo je šok za sve! (FOTO)
Instagram/mmm_still_limited_edition

Srpska influenserka Milica Polskaja koja se proslavila nakon udaje za kazahstanskog milionera, s kojim ima četvoro dece, iznenadila je svoje pratioce objavom da je ponovo trudna. Milica je uz sliku trudničkog stomaka, objavila i snimak sa ultra zvuka.

- Vreme je i da vi saznate malenu tajnu koju krijem već duže vreme. Čekamo još jednu bebu - napisala je Milica, a odmah su počeli da se nižu komentari sa čestitkama. 

Da podsetimo, Milica Vidosavljević, studentkinja iz Niša, postala je poznata posle udaje za bogatog Kazahstanca.

Ona redovno na društvenim mrežama deli trenutke iz svog privatnog života, a sa mužem i njihovo četvoro dece živi krajnje luksuzno u Almatiju, Kazahstanu.

- Stvarno ne znam koliko soba imamo. Kuća nije kao kuća građena. Postoji milion nekih prostorija koje se isto računaju ili ne računaju. Nisam rekla da imam 15 soba, već 15 kupatila. Sada imamo još dva nova napolju pa se i to računa... Nisam brojala sobe. Nije baš sve tačno, neke stvari se izvuku iz konteksta i preokrenu. Ja kažem u kući, oni napišu na spratu. Ili kažem 12 puta nedeljno, oni napišu 12 puta dnevno. Međutim, ne rade to sve novine - objasnila je supruga milionera.

instagram-mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja je ponovo trudna

Takođe, ona je nedavno privukla veliku pažnju zbog posta o intimnim odnosima.

- Znači želeti se*s posle prvog dejta je "normalno"... A želeti cveće i bombonjeru znači da ste sponzoruša... Razmislite o tome... - napisala je ona.

Fatalna Srpkinja aludira kako izgleda da se ustaliilo pravilo da se intimni odnosi očekuju odmah posle prvog izlaska, kao i da bi mnogi devojke koje očekuju sitne poklone pažnje u vidu slatkiša i cveća nazvali sponzorušama. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)