Ispovesti

ŽENA MILIONERA SVIMA ODBRUSILA: "Hoćete one stvari odmah posle dejta, a mi smo sve sponziruše ako želimo ovo?" (VIDEO)

Ne zna koliko soba ima u kući, neke ni ne broji.

13.07.2024 22:00

ŽENA MILIONERA SVIMA ODBRUSILA: "Hoćete one stvari odmah posle dejta, a mi smo sve sponziruše ako želimo ovo?" (VIDEO)
instagram-mmm_still_limited_edition

Srpska influenserka Milica Polskaja, koja se udala za bogatog Kazahstanca, živi život na visokoj nozi. Mnogi joj broje spratove i kupatila u kući, a ona zapravo i ne zna ni približan broj soba vile u kojoj živi. Nedavno je mnoge zabavila njena objava na Instagramu koja je bila krajnje sarkastična.

Milica sedi u salonu na nameštaju u vidu krem stolica sa pozlatom. Na sebi ima crnu haljinu sa nekom vrstom dodatog veštačkog krzna po porubu, dok joj plava kosa doseže do kukova. Nosi crne cipele veoma visokih i platformi i štikli, dok provokativno mazi prekrštene noge.

- Znači želeti se*s posle prvog dejta je "normalno"... A želeti cveće i bombonjeru znači da ste sponzoruša... Razmislite o tome... - napisala je ona.

 

 

Fatalna Srpkinja aludira kako izgleda da se ustaličilo pravilo da se intimni odnosi očekuju odmah posle prvog izlaska, ako ne i tad već dok bi mnogi devojke koje očekuju sitne poklone pažnje u vidu slatkiša i cveća nazvali sponzorušom. 

Milica redovno na društvenim mrežama deli trenutke iz svog privatnog života, a sa mužem i njihovo četvoro dece živi krajnje luksuzno u Almatiju, Kazahstanu.

 

 

Nedavno je odgovarala na pitanja pratilaca te je, između ostalog, progovorila o njihovom galumuroznom domu.

- Stvarno ne znam koliko soba imamo. Kuća nije kao kuća građena. Postoji milion nekih prostorija koje se isto računaju ili ne računaju. Nisam rekla da imam 15 soba, već 15 kupatila. Sada imamo još dva nova napolju pa se i to računa... Nisam brojala sobe. Nije baš sve tačno, neke stvari se izvuku iz konteksta i preokrenu. Ja kažem u kući, oni napišu na spratu. Ili kažem 12 puta nedeljno, oni napišu 12 puta dnevno. Međutim, ne rade to sve novine - objasnila je supruga milionera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)