Ispovesti

SUPRUGA MILIONERA ŽIVI GORE OD SVAKE OD NAS: "Mužu plaćam kiriju, računa mi svaki dinar, a on ga živi kao da je samac!"

Ljudi nisu mogli da veruju šta čitaju!

13.05.2024 18:45

SUPRUGA MILIONERA ŽIVI GORE OD SVAKE OD NAS: "Mužu plaćam kiriju, računa mi svaki dinar, a on ga živi kao da je samac!"
R. Stonehouse / Camerapress / Profimedia/Ilustracija

Žena milionera podelila je bizarnu priču na internet forumu i otkrila da muž od nje traži da plati mesečnu kiriju za zajednički život, koji dele već skoro dve decenije. 

- Moj muž je multimilioner, ali mi i dalje naplaćuje "kiriju" posle 17 godina života koji delimo u istoj kući. Zajedno smo 18 godina, a u braku smo već šest godina, iako nemamo zajedničku decu. On je otišao u penziju sa 50 godina. Takođe je ogroman novac nasledio od svoje majke pre četiri godine. Uprkos njegovom frapantnom nasledstvu, muž mi i dalje naplaćuje mesečnu stanarinu i fakturiše mi za svaki najmanji trošak - objasnila je ona, a o tome je pisao i The Sun.

VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Život žena milionera nije baš tako lep kako se misli

 

Pored toga, njen muž uživa u skupim hobijima kao što su golf i jedrenje, često putujući bez nje. 

- Radim više od 40 sati nedeljno, dok moj suprug ostaje kod kuće i bavi se skupim hobijima poput golfa i jedrenja i ide na duga putovanja bez mene. Da li je nerazumno očekivati da on deli svoje finansije sa mnom? Pre nekoliko godina smo se preselili u još veću kuću. Uvek sam bila maltene ceo dan na poslu, ali u toku pandemije sam radila od kuće, tako sam mogla da vidim kako moj muž provodi dane. Retko ustaje pre 11 sati, a onda odlazi na trening golfa na obližnjem terenu. Potom dođe kući, skuva ručak sebi i popodne provodi gledajući sport na televiziji. Uvek na nekoliko meseci odlazi na nedeljni odmor sa nizom drugih imućnih penzionera. Ukratko, uživa u penziji, ali je izostavio jednu stvar: svoju ženu - objasnila je ona.

Profimedia

Ilustracija: Džeri Hol je bila udata za milijardera Ruperta Merdoka

 

Nakon objavljivanja ovog iskustva, korisnici su izneli svoje mišljenje, a svi su podržali ovu ženu, ističući da je neprihvatljivo da joj muž naplaćuje kiriju i troškove života i savetujući joj da razmisli o nastavku takovog braka.

- Vaš muž je multimilioner, delimično zato što vi plaćate “kiriju” i troškove života. On je zapravo vaš stanodavac i to je zapanjujuće!

 - Razmislite o ovom braku.

- Ne znam kad sam pročitao nešto ovako čudno. Ostavi ga odmah!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)