VIP saveti

MANEKENKA NA LETOVANJU DOJI ĆERKICU U JAVNOSTI: Fotografija raznežila sve, ali i dalje ima onih kojima to "bode oči"

"Pa dobro, ali zar mora baš i na Instagram?"

12.07.2024 18:15

MANEKENKA NA LETOVANJU DOJI ĆERKICU U JAVNOSTI: Fotografija raznežila sve, ali i dalje ima onih kojima to "bode oči"
instagram-printscreen-bojanabarovic

Supruga pevača Nikole Rokvića, nedašnja manekenka Bojana Barović često u javnosti deli fotografije na kojima se vidi kako u društvu muža i dece uživa. Ipak, najviše simpatija uvek poberu one slike na kojima je najmlađi član porodice - ćerkica Angelina koja ima skoro godinu i po dana. 

Porodica Rokvić trenutnu uživa na odmoru u Rovinju, Hrvatskoj. Lepoj Bojani nikada nije potrebna velika šminka, a na telu posle troje dece i porođaja početkom prošle godine, bi joj pozavideo svako. Za šetnju gradom opredelila se za belu haljinu koja je u gornjem delu bila u vidu topa na tanke bretele, otkrivala je deo struka, da bi se potom širila u suknju dugu do zemlje. 

Preplanula manekenka je pogled sakrila iza naočara za sunce okvira boje zlata, dok je ponela i slične viseće minđuše. Ipak kompletan šou je ukrala malena Angelina koju je Bojana dojila. Beba je uživala u beloj čipkanoj haljinici dok je rukom zaklonila lice od sunca kako bi mogla na miru da sisa.

 

 

- Angelina, definicija sisara - duhovoto je pored objave napisala Bojana.

Prizor prelepe mame kako doji ćerkicu je razgalio mnoga srca, a fotografija je u trenu dobila 11.000 sviđanja, dok su se podeljne rekacije smenjivale.

- Bravo. Ja sam dojila svog sina dve godine, tri mesca i 20 dana. Mašala, kao dren je. Najveća blagodat za dete je da sisa. Svim majkama koje mogu da doje, neka doje što duže. 

- Dojila sam oko godinu i po... ali ne svuda, naravno. Ne zato što je sramota, jer me uopšte nije briga šta će ko reći, već zato što je to moja i bebina intima. A napolju... nosila spremljenu kašicu ili slično.

- Ništa lepše od toga. Svuda sam dojila, bez ikakvog ustezanja, dve godine i tri meseca drugo dete. Nadam se da ću i treće tako.

- Prava žena, prava majka, za sve pohvale.

- Najlepši momenti majke i bebe.

- Pa dobro, ali zar mora baš i na Instagram?

- Podrška dojenju, ali mislim da ova porodica preteruje sa potenciranjem porodičnih vrednosti, dojenja, Boga, vere i sl. Dragi moji to su privatne stvari svakog od nas, meni čak izgleda odbojno.

- Za ove koji su protiv dojenja na ulici. Je l i ti jedeš kiflu, sendvič, bilo šta na ulici kad si gladan?

 

 

Podsećamo, Bojana je veliki pobornik dojenja, a ne libi se ni da u javnosti pokaže kako ona doji svoju decu. Time podstiče i druge mame da bez sramote doje u javnosti.

- Kod nas 13 odsto žena doji. To je poražavajuće. Mene su dojili dve godine i sasvim sigurno da velikim delom zbog toga imam i bolji imunitet. Niko ne može da me ubedi da to nije imalo nekog efekta. I sigurnost deteta se zasniva na tome. Ako je sve u redu, smatram da je suludo da se žena odrekne dojenja zarad toga da joj se ne spuste grudi ili slično - rekla je svojevremeno Bojana za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)