Telo

DA LI NAM JE GEORGINA TO PONOVO TRUDNA? Grmi u malenom bikiniju, ali odao je jedan detalj! (FOTO)

Instagram je planuo u trenu!

12.07.2024 17:45

DA LI NAM JE GEORGINA TO PONOVO TRUDNA? Grmi u malenom bikiniju, ali odao je jedan detalj! (FOTO)
KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Profimedia

Supruga slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez (30) zadivila je svoje pratioce na Instagramu, podelivši slike sa nedavnog porodičnog odmora. Ona je pokazala svoju zapanjujuću figuru u malenom bikiniju dok je uživala na plaži sa porodicom.

Georgina je pozirala u kupaćem kostimu koji je bio pink boje, uokviren jarkocrvenom čipkom, pa je izgledom podsećao na donji veš. Grudi koje su jedva stale u gornji deo kupaćeg kostima su bile u prvom planu, dok je primetno da je imala i šminku, a nosila je i roze kačket. 

Jedna fotografija u nizu izazvala je još veće oduševljene, budući da je Rodrigezova imala pink kupaći kostim preko koga je ponela žutu haljinicu od prozirnog tila. Ona je prilikom pokušaja da se uslika jednu ruku stavila preko stomaka, što je odmah dovelo do nagađanja da je u drugom stanju. 

 

 

Objava je dobila 4,3 milona sviđanja, dok su se komentari ređali. 

- Ona je opet trudna!

- I ja sam to prvo pomislila, da je u drugom stanju!

- Zvuk dečijeg smeha je najbolji zvuk za roditelje.

- Najzgodnija mama na planeti.

 - Kristijano je najsrećniji čovek na planeti što ima ovakvu suprugu i decu.

Poznata je po svojoj aktivnoj prisutnosti na društvenim mrežama, a samo na Isntagramu ima preko 60 miliona pratilaca. Njene najnovije objave prikazuju srećne trenutke porodice koja uživa u suncu, moru i zajedničkom vremenu, dok je veću pažnju privukla i i lepa pozadina zgodne mame. Naime, Georginin kupaći je u vidu brazilki, tako da su svi njeni fanovi mogli da vide njenu zategnutu zadnjicu, za koju je dobila ponovo salvu pohvala.

 

 

Na utakmici koja je održana pre nekoliko dana glavna zvezda bila je upravo Georgina. Ona je uhvaćena kako u loži pije kafu i uživa sama za sebe u meču. Inače, baš u tom meču Portugalci su poraženi od Francuza.

Podsećamo, Georgina i Kristijano su se upoznali 2016. godine kada je ona radila kao prodavačica u Gucci radnji u Madridu. Njihova ljubavna priča i porodični život često su tema medijskih izveštaja, a Georgina je stekla ogromnu popularnost i priznanje zahvaljujući svom šarmu i stilu. Rođena je u Buenos Airesu 1994, a već godinama je velika podrška jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)