Zanimljivosti

DRSKO NOSI MIKRO BIKINI, A I SVOJIH 49 GODINA: Skinula se i pokazala šta znači samopouzdanje i prihvatanje sebe

Glumica je usnimljena na jednoj od plaža u Španiji noseći na sebi mikro bikini.

08.07.2024 14:00

DRSKO NOSI MIKRO BIKINI, A I SVOJIH 49 GODINA: Skinula se i pokazala šta znači samopouzdanje i prihvatanje sebe
GONZALEZ OSCAR / Alamy / Alamy / Profimedia

Prošlog vikenda, Eva Longorija je sa svojom porodicom posetila prelepu plažu u Španiji, gde je odlučila da se opusti i uživa u slobodno vreme. Bivša zvezda serije "Očajne domaćice" je u crvenom bikiniju uživala na plaži u Marbelji, gde joj se pridružio suprug Žoze Baston i njihov petogodišnji sin Santijago Enrike. Mikro crveni kupaći kostim je na ovoj atraktivnoj glumici izgledao savršeno, a ona se potpuno opustila u svom prirodnom izdanju ne mareći za radoznale poglede i paparace koji su je pratili.

Uživajući u suncu i prelepoj plaži Eva (49) je delovala raspoloženo, prikazavši svoju besprekornu figuru u atraktivnom mirko bikiniju. Eva je pravila društvo suprugu mažući mu leđa, dok je njihov sin pravio dvorac na pesku, pored njih.

Porodica se preselila u Marbelju iz Los Anđelesa 2023. godine, nakon što su kupili šestosobnu vilu sa sedam kupatila na španskoj obali. Ona i njen suprug su snizili cenu svoje vile sa osam spavaćih soba sa 22.8 na 18.9 miliona dolara, a već polako sele svoje stvari u novi renovirani dom u Marbelji

Preseljenje u Španiju

Izvor blizak paru je ekskluzivno rekao Daily Mailu da oni zauvek napuštaju svoj dom i da su svoju kuću stavili na prodaju. Glumica je jasno rekla da joj Los Anđeles ne odgovara, jer je izuzetno prometan i da nije "glamurozan" kako se čini. Za Marbelju je sa druge strane rekla kako je drugačija i da tamo nema ustaljenog rasporeda, već da su joj dani ispunjeni aktivnostima u kojima zaista uživa.

Eva se smatra jednom od najatraktivnijih žena u šoubiznisu, a godinama važi za glumicu koja prkosi godinama svojim izg i koja se često ne libi da prikaže svoje prirodno izdanje pa često i bez šminke.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)