Zanimljivosti

DŽENIFER SE NAKITILA KAO JELKA BENOVIM POKLONIMA: Razvod u najavi, a ona nosi njegove inicijale - i šalje mu poruku?

Usred glasina o krahu njenog braka, pevačica ponovo zbunila javnost svojim stajlingom.

08.07.2024 11:25

DŽENIFER SE NAKITILA KAO JELKA BENOVIM POKLONIMA: Razvod u najavi, a ona nosi njegove inicijale - i šalje mu poruku?
FOTO: Tanjug/AP

Nekoliko nedelja unazad, javnost je iznenađena vešću da su navodno Dženifer Lopez i Ben Aflek pred razvodom. Par nije viđen zajedno od marta, što je podgrejalo sumnje da su se razišli. Sada je latino pevačica primećena u Njujorku kako nosi narukvicu sa čarobnim brojem sa inicijalom Ben Afleka, dok ona i filmska zvezda nastavljaju da provode vreme odvojeno u jeku glasina da su se razišli.

Pedesetčetvorogodišnja glumica "Hustlers" je išla u šoping u Bridžhemptonu sa svojim menadžerom, Benijem Medinom i nekim prijateljima u petak, noseći belu lanenu košulju, iste pantalone i širok šešir.

Pored upečatljive narukvice sa uočljivim "B" na ruci, ona upotpunila je svoj izgled srebrnim ogrlicama, velikim alkama, masivnom zlatnom narukvicom, sunčanim naočarima i torbom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Ovo dolazi kao njena simbolična izjava lojalnosti suprugu, nakon što je ranije ove nedelje poslala poruku sa majicom kratkih rukava, na kojoj piše "JLO BE MY MAMA"

Problemi u braku

Iako ni pevačica "Jenny From the Block" ni glumac iz filma "Armagedon" nisu još uvek komentarisali glasine o razvodu, njihovo ponašanje i dalje "hrani" tračeve o razlazu.

Insajder blizak paru kaže za "Page Six" ove nedelje, da je njihov brak bio gotov od marta, ali da Aflek i dalje ostaje "veoma zaštitnički" prema Džen.

 

Par se venčao u Las Vegasu u julu 2022. godine - 20 godina nakon što su se prvi put verili. Sledećeg meseca održali su formalnu ceremoniju venčanja kako bi proslavili sa prijateljima i porodicom na Aflekovom imanju u Džordžiji.

Sve je proteklo glamurozno i ovog puta oni su "obećavali", međutim, insajderi sve više tvrde da je "medeni mesec" u braku završen i da su supružnici sada suočeni sa realnošću i sve izvesnije pred razlazom. Pokušaji da prodaju bračnu kuću koju su prošle godine kupili za 60 miliona dolara, po mnogima, još više potvrđuje njihovu odluku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)