Zanimljivosti

DŽERARD BATLER ZAVEO 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU ZANOSNIH OBLINA: Par uhvaćen kako razmenjuje nežnosti nasred ulice!

Nisu mogli da skriju osmeh sa lica.

07.07.2024 15:25

DŽERARD BATLER ZAVEO 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU ZANOSNIH OBLINA: Par uhvaćen kako razmenjuje nežnosti nasred ulice!
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Marco Provvisionato / ipa-agency / PA Images / Profimedia

Glumac Džerard Batler (54) ponovo je u centru pažnje, ovaj put zbog ljubavne romanse sa manekenkom koja je 25 godina mlađa od njega. On je primećen kako se šeta sa zvezdom Sports Illustrated-a Peni Lejn (29). Naime, par je viđen kako uživa u opuštenoj šetnji, dok otvorene simpatije u vidu dodira, osmeha i vidne intimnosti nisu krili. Kasnije su viđeni u kafiću gde je Peni stavila ruku na Džerardovo rame, dok slavni glumac nije skidao osmeh sa lica. 

Peni je manekensku karijeru započela sa 16 godina, ali se borila sa pritiskom da održi vitku, gotovo mršavu građu. Nakon što je razvila nezdrav odnos prema ishrani i vežbanju, odlučila je da napravi pauzu kako bi se posvetila svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Manekenka je tokom pauze postala sertifikovani holistički zdravstveni trener.

 

 

Peni se proslavila radeći za luksuzne brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a takođe se pojavila u Drejkovom spotu za pesmu "Falling Back" iz 2022. Oprobala se i kao glumica, pa je tako imala epizodnu ulogu u filmu "Justice League". Međutim, poziranje za Sports Illustrated bilo joj je ostvarenje sna.

 

 

Batler je pre Peni bio u devetogodišnjoj vezi sa dizajnerkom enterijera Morgan Braun. Upoznali su se 2014, a prekinuli su u avgustu 2020, da bi se ponovno opet spojili, ali je ljubav definitivno pukla u proleće 2021. godine. Glumac je pre Morgan bio u vezi s rumunskom manekenkom Madalinom Geneom, Brendi Glenvil zvezdom "The Real Housewives of Beverly Hills", kao i sa glumicama Dženifer Aniston i Džesikom Bil.

Ukoliko se uzme u obzir zavidna lista lepotica sa kojima je Batler izlazio izgleda da je prava privilegija biti u njegovom društvu. Mlada Peni uživa i u plivanju i ekstremnim sportovima, kao što su auto trke, pa nema sumnje da će se par dobro slagati.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)