Zanimljivosti

MAJKA DŽENIFER LOPEZ SUROVA PREMA ZETU: Jedva čeka da joj se ćerka razvede, protraćila je godine na njega

Njen stav podržavaju i pevačicine sestre.

06.07.2024 15:38

MAJKA DŽENIFER LOPEZ SUROVA PREMA ZETU: Jedva čeka da joj se ćerka razvede, protraćila je godine na njega
Agence / Bestimage / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su na korak od razvoda, iako to zvanično nisu potvrdili. Ben se još u maju iselio iz zajedničke kuće koju sad prodaju za 60 miliona dolara.

Kako piše portal Blast, majka latino dive Lupita Rodrigez jedva čeka da joj se ćerka razvede od Bena i prestane da "kopa sama sebi rupu" ostankom u braku s njim.

On nije vitez

Kako piše ovaj portal, Lupita je navodno ćerki poručila da je "protraćila godine na Bena"  i da je vreme da siđe sa "broda" odnosno izađe iz braka koji tone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Majka Džej Lo se razočarala u Bena nakon rasapada njihove prve veridbe pre više od 20 godina. Kad joj je 2020. Dženifer rekla da se ponovo viđa s njim, ona nije bila baš srećna, kao ni zbog odluke svoje ćerke da se ipak uda za Afleka.

- Lupita smatra da je njena ćerka protraćila godine na Bena. Dženifer ga vidi  kao viteza u sjajnom oklopu, iako on to nikad nije bio. Lupita smatra da njen zet nije osoba za koju se predstavljao što je skupo koštalo njenu ćerku - rekao je izvor blizak porodici Džej Lo.

Njene sestre Lesli En i Linda u potpunosti podržavaju stav svoje majke.

- Svi oni žele da Dženifer bude srećna. One veruju da se njihova sestra zavarava i da zaokupljena onim što je trebalo da bude sa Benom, a  da ne vidi onako kako je sada i kako stvari u njihovom braku zaista stoje - dodao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Porodica očekuje od latino dive da prekine agoniju od svog braka i da se fokusira na svoju decu i karijeru umesto što gubi vreme na njega. Njena majka i sestre smatraju da je Aflek već digao ruke o tog braka i ne razumeju zašto Džej Lo i dalje pokušava da spasi nešto što se spasiti ne može. 

- Dženifer je slomljena. Ona voli ljubav i toliko je želela da ovo funkcioniše - rekao izvor blizak pevačici i glumici.

Aflek, s druge strane, ostaje čvrst u svom stavu da se razvede.

- On je svaki dan u svojoj kancelariji i čini se da je fokusiran na posao. Takođe dosta vremena provodi sa svojom decom - rekao je izvor blizak poznatom glumcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iako su, barem zvanično i na papiru, još uvek u braku Dženifer i Ben žive svako svoj život. Nedavne praznike povodom Dana nezavisnosti 4. jul ona je provela u Hemptonsu sa prijateljima, dok je Ben ostao u Los Anđelesu sa decom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)