Zanimljivosti

DOK DŽENIFER PUTUJE EVROPOM, BEN IZNEO SVOJE STVARI IZ BIVŠEG DOMA: Jednim potezom dokazao da je kraj za sva vremena

Glumac očigledno ne želi pomirenje.

30.06.2024 15:31

DOK DŽENIFER PUTUJE EVROPOM, BEN IZNEO SVOJE STVARI IZ BIVŠEG DOMA: Jednim potezom dokazao da je kraj za sva vremena
@CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Ben Aflek (51) je ozvaničio svoj razlaz sa pevačicom Dženifer Lopez. On se iselio iz vile na Beverli Hilsu koju je ranije delio sa suprugom. Poslednjih mesec dana boravio je sam u iznajmljenoj kući u Brentvudu, ali je nedavno odlučio da ukloni sve svoje stvari koje su ostale na Beverli Hilsu.

Kažu da je premestio sve svoje stvari iz vile vredne 60 miliona dolara pre nego što se Lopez vratila sa svog nedavnog putovanja u Italiju, navodi People.

- Ben nastavlja da živi u Brentvudu u kući koju iznajmljuje. On je tamo već oko dva meseca - rekao je jedan izvor za novine i dodaje:

- Izgleda da je u redu. Svaki dan je u svojoj kancelariji i čini se da je fokusiran na posao. On takođe provodi vreme sa svojom decom.

Par je primećen kako se ponovo okuplja u sredu u poslovnoj zgradi u kojoj Aflek vodi svoju produkcijsku kompaniju Artists Ekuiti. Iako je još uvek par tamo fotografisani u isto vreme, stigli su i otišli ​​odvojeno.

Nejasno je zašto su oboje bili na toj lokaciji, ali ona će igrati u dva nadolazeća filma u produkciji kompanije koju predvode Aflek i Met Dejmon.

Glasine da bi Aflek i ona mogli da se razvedu pojačale su se poslednjih nedelja, nakon što je otkriveno da rade na prodaji svoje vile. Izvori bliski ovoj situaciji rekli su za People u maju da njihov brak "trenutno nije u najboljem redu". Par je navodno u sukobu zbog svojih različitih pristupa slavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

U petak, insajderi su dodali da su Aflek i Lopez sada fokusirani na svoje odvojene živote i nemaju nikakve planove zajedno na leto.

Da podsetimo, njih dvoje su prvobitno bili vereni početkom 2000-ih pre nego što su otkazali venčanje i raskinuli ubrzo nakon toga. Aflek je nastavio dalje i zasnovao porodicu sa Dženifer Garner, dok je Lopez to učinila sa Markom Entonijem. Oba para su se rastala 2010-ih. Na kraju su se pomirili pre tri godine i venčali 2022.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)