Zanimljivosti

DŽEJ LO JAVNO POKOPALA BENA: Slučajno objavila dokaz da je među njima kraj i kasno za pokajanje (FOTO)

Nova objava pevačice i pojavljivanje u javnosti zbunili sve.

04.07.2024 14:00

DŽEJ LO JAVNO POKOPALA BENA: Slučajno objavila dokaz da je među njima kraj i kasno za pokajanje (FOTO)
FOTO: Tanjug/AP

U jeku glasina da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode javnost ne propušta nijedan detalj vezan za njih da bi saznala da li su supružnici stavili tačku na svoj brak. Te glasine podgrevaju detalji vezani za supružnike koji neprestano dospevaju u javnost. 

U skorašnjem postu koji je podeljen na Jlo Beauty nalogu, pevačica se vidi kako pokazuje neke od svojih proizvoda za negu kože. Proizvodi nisu toliko privukli pažnju pratioca koliko ruka pevačice na kojoj nisu uspeli da vide dijamantski prsten, što je izazvalo šok. Iako je Dženifer nosila veliki dijamantski prsten koji je dobila od supruga, na promotivnim slikama za trenera koje su podeljene proteklog vikenda, nije jasno kada su one usnimljene. 

Ovo je dodatno podgrejalo spekulacije da se par razvodi, nakon informacije da su stavili svoju vilu od 60 miliona dolara na prodaju, što je takođe dolilo ulje na vatru, prenosi Newsweek. Prema navodima nekih medija Aflek se već iselio iz ogromne vile na Beverli Hilsu u stan za iznajmljivanje u Brentvudu u kaliforniji. 

Latinoamerička glumica je primećena na ulici kako šeta sama, dok pokazuje utegnute trbušnjake noseći na sebi majicu sa natpisom "JLo be me mama". Stajling je ukombinovala sa širokim farmerkama niskog struka, belim patikama i ružičastim kardiganom. Provokativno izdanje latino dive, nateralo je mnoge da se zapitaju da li ona to svom suprugu šalje poruku šta bi mogao da izgubi.

Neimenovani izvor navodi da je brak već okončan još u martu, otkada supružnici nisu viđeni zajedno, ali i nakon što se Dženifer pojavila sama na Met Gali, što je pogoršalo glasine.

Par je počeo da se zabavlja nakon što su se sreli na snimanju filma Gigli a ubrzo su se verili 2002. godine i postali dvojac poznat kao Benifer. Oni su odložili venčanje za 2003. godinu da bi početkom naredne godine objavili da su se rastali.

Njihovo ponovno spajanje pre dve godine mnogima je ulilo nadu da prave ljubavi zaista postoje i da nekada treba dati i drugu šansu, međutim, kako glasine o njihovom razvodu ne jenjavaju, postavlja se pitanje da li je to ipak bila dobra odluka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)