Zanimljivosti

BILA JE DEČJA ZVEZDA, A ONDA JE IMALA NERVNI SLOM: Završila na psihijatriji više puta, sad operacijama menja lični opis

Iako je na kratko pokušala na radost svih da se vrati u javnost, to je bilo bezuspešno.

03.07.2024 18:10

BILA JE DEČJA ZVEZDA, A ONDA JE IMALA NERVNI SLOM: Završila na psihijatriji više puta, sad operacijama menja lični opis
Bruja/J. Sharma / Pacific coast news / Profimedia

Posle skoro decenije povlačenja iz javnog života javnost je iznenadila informacija da se glumica Ana Bajns nekadašnja velika dečija zvezda  filmova "Sve to" i "Šta mi se sviđa kod tebe" ponovo vratila kraj reflektora, ali to je bilo kratko.

Iako je svi pamte po lepom licu, divnim ulogama a mnogim mladima je bila idol, sve se ubrzo promenilo. Život ove nekada tinejdžerke, danas 38 -godišnjakinje, krenuo je nizbdro pre 14 godina kada je bila predmet izrugivanja na društvenim mrežama i u medijima zbog svog problematičnog ponašanja i izgleda. 

Darla Khazei / Pacific coast news / Profimedia

Bila je preslatka devojčica koju su svi obožavali

Bajns je pre izvesnog vremena dospela u javnost navodno jer je zatražila pomoć u psihijatarskoj ustanovi nakon što je bila viđena kako naga šeta po ulici. Ona ima bipolarni poremećaj, kako prenosi Stuff, a devet godina je bila pod starateljstvom svojih roditelja da bi ono bilo prošle godine ukinuto. Shodno tome, ona je bila stavljena pod privremeni nadzor zbog zloupotrebe supstanci i zbog problema sa mentalnim zdravljem.

Glumica je ponovo zaintrigirala javnost nakon nedavne objave na kojoj deluje neprepoznatljivo. Ona je ponovo vraćanjem na društvene mreže, pokrenula diskusiju o tome da je radila neke estetske korekcije jer deluje potpuno drugačije. 

Nedavne fotografije koje su svanule na društvenim mrežama, prikazuju je sa vidno punijim usnama i obrazima, koje su bukvalno promenile njen fizički opis, što je mnoge iznenadilo.

Snimak mlade zvezde uz koju su mnogi odrasli šokirao je ljude koji su se složili da ona deluje neprepoznatljivo.

- Ne mogu da zamislim kroz šta je prošla na Nikelodionu.

- Ova deca su bila užasno zlostavljana.

- Bila je toliko lepa spolja i iznutra. Nisam siguran šta se desilo sa ovom divnom dušom da je odvede na ovo mračno mesto. 

- Šta su uradili Amandi i Britni Spirs? Više nisu iste osobe!

- Tužan sam, jer sam bio zaljubljen u nju dok sam odrastao. Sada me plaši - bili su neki od komentara na Instagramu gde je svanuo ovaj snimak.

Ovaj potez ide nakon kratkog pokušaja mlade glumice da se ponovo vrati na ekrane, pojavivši se kao voditelj podkasta sa Polom Sieminskim u decembru 2023. godine. Taj poduhvat je nažalost kratko trajao, a Amanda je to pripisivala izazovima sa obezbeđivanjem gostiju za emisiju.

Kako su preneli neki mediji, Bajns je nakon devetogogidšnjeg konzervatorskog staža, uspela da nekako da preuzme kontrolu nad svojim životom. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)