VIP saveti

BEN BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA, ALI DŽEJ LO NE PUŠTA: U jeku skandala oko razvoda ona uradila OVO - pokazala da ne odustaje!

Mislili smo da je i Dženifer Lopez shvatila da od braka nema ništa, ali izgleda da nije tako.

05.07.2024 11:46

BEN BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA, ALI DŽEJ LO NE PUŠTA: U jeku skandala oko razvoda ona uradila OVO - pokazala da ne odustaje!
INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Dženifer Lopez je viđena kako nosi svoj venčani prsten ponovo, nakon što ga je privremeno skinula radi promocije svoje linije J.Lo Beauty, dok se šire glasine o mogućem razvodu sa Benom Aflekom.

Pevačica hita "On the Floor",, uhvaćena je kako kupuje ruže u Njujorku u četvrtak sa svojim menadžerom Benijem Medinom. Njen zeleni prsten od Afleka bio je primetan tokom ove šetnje.

Lopez je odabrala široke bež pantalone i plavo-belu košulju sa cvetnim printom za ovu priliku, štiteći oči od sunca širokim šeširom i dopunjavajući svoj izgled velikim minđušama.

Ona ponovo nosi prsten, a ovaj bračni par nikada manje vremena nije provodio zajedno.

Ben Aflek i Dženifer Lopez su proveli praznik 4. jul odvojeno, nakon što je pevačica nedavno uživala u još jednom solo putovanju sa prijateljima. Glasine o njihovom razvodu su počele da kruže u maju, kada je Dženifer prisustvovala Met Gala događaju bez Ben.

Takođe, prošetala je crvenim tepihom za premijeru svog najnovijeg Netflix filma "Atlas" bez Benove pratnje. Izvori su za Daily Mail izjavili da Dženifer odustaje od pokušaja da spasi njihov brak, jer oseća da više ne može ništa učiniti da pomogne.

Izvor za Page Six je u maju naveo da bi Ben Aflek tražio razvod "zbog privremene ludosti", jer bi tako mogao da se izvuče iz svega. Drugi izvor blizak paru je ranije ove nedelje za Page Six izjavio da su Dženifer i Ben raskinuli još u martu, ali da on i dalje ostaje veoma zaštitnički nastrojen prema njoj.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer i Ben su navodno raskinuli u martu

Prošle nedelje je izvešteno da je Ben Aflek preselio sve svoje stvari iz zajedničke kuće u Los Anđelesu koju dele sa Dženifer, kuću koju pokušavaju da prodaju, dok je pevačica bila na odmoru u Italiji.

Podsećamo, par se venčao u Las Vegasu u julu 2022. godine i proslavili su to formalnom ceremonijom za porodicu i prijatelje na Benovom imanju u Džordžiji narednog meseca.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)