Zanimljivosti

LEPOTICA NA KORAK OD VERENIČKOG PRSTENA: Najveći holivudski zavodnik spreman da se smiri uz 20 godina mlađu

Bredli Kuper i Điđi Hadid su vrlo zaljubljeni i ozbiljni po pitanju svoje romanse.

06.07.2024 12:33

LEPOTICA NA KORAK OD VERENIČKOG PRSTENA: Najveći holivudski zavodnik spreman da se smiri uz 20 godina mlađu
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski zavodnik Bredli Kuper (49) od oktobra prošle godine je u vezi sa top modelom Điđi Hadid (29). Kako je otkrio izvor blikak ovom paru za People, njihova veza je svakim danom sve ozbiljnija. Iako je par okupiran svojim obavezama, oni se trude da provode vreme zajedno i viđeni su nedavno na jednom sastanku u Njujorku.

- Njihova veza ne stagnira, naprotiv, sve je jača i ozbiljnija. Sad su već u ozbiljnoj fazi zbog čega je manekenka posebno srećna. Iako između njih postoji čak 20 godina razlike nekako su se baš našli. Nisam bio siguran kako je sve počelo, ali sada je postalo ozbiljno. Oni imaju dobar, solidan društveni život i zaista su srećni - rekao je izvor.

Balansiranje između porodice i posla

Bredli Kuper i njegova partnerka ne samo što uživaju u svojoj ljubavi, već se trude da ne zapostave svoju porodicu, posebno glumac koji ima ćerkicu iz veze sa Irinom Šajk. Romansa je napredovala više nego što su mnogi očekivali, posebno što su svojoj ljubavi dali prioritet u svojim užurbanim životima. 

 

 

- Oni govore o ozbiljnim stvarima i dosta se šale - otkriva insajder za Blast.

Oboje imaju decu iz prethodnih veza što ih je dodatno zbližilo. Verovatno da se njihove ćerke, njegova Lea (7) i Điđina Kai (3) dobro slažu.

Sve češće glasine o veridbi

Bredli i Điđi imaju podršku porodica i prijatelja, pa je samo pitanje dana kad će je na njenoj ruci zasijati dijamanstski, verenički prsten. Glumac i manekenka su izuzetno iskreni jedno prema drugom i odavno razmišljaju o zajedničkoj budućnosti. Njih dvoje dele dosta toga zajedinčkog što ih čini kompatibilnijim. 

 

 

Par je nedavno viđen na njujorškoj večeri sa prijateljima dok su uživali u društvu jedno drugog. 

Kuper je zaljubljen kao nikada

Bredli navodno priča koliko je ludo zaljubljen u Điđi, a neki izvori sugerišu kako je kupio kuću u blizini farme konja njene porodice vrednu četiri miliona dolara. Iako je par viđen zajedno još pre devet meseci prvi put su potvrdili svoju vezu u januaru ove godine. 

Bredli važi za holivudskog zavodnika koji je osvajao srca mnogih poznatih dama. Na listi njegovih bivših partnerki, pored Irine Šajk nalaze se i glumice Kameron Dijaz i Rene Zelveger, zatim Dženifer Esposito, Dženifer Lopez a šuškalo se kako je bio i sa Lejdi Gagom, mada to nikada nisu potvrdili.

Sa druge strane Điđi je na listi bivših partnera upisuje Leonarda di kaprija, Koli beneta, Kodi Simpsona, Zaina malika i druge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)