Zanimljivosti

POŽUDNO GA GLEDALA U SVLAČIONICI: Slavna pevačica je bila ludo zaljubljena u Robija, a on ju je otkačio bez pardona!

Par se upoznao davne 1998. godine kada je članica poznate grupe imala svega 16 godina.

06.07.2024 08:31

POŽUDNO GA GLEDALA U SVLAČIONICI: Slavna pevačica je bila ludo zaljubljena u Robija, a on ju je otkačio bez pardona!
Tanjug/AP

Čuveni pevač Robi Vilijams bio izuzetno zgodan i jedan od nalepših frajera na muzičkopj sceni u kojeg su bile beznadežno zaljubljene mnoge pševačice i glumice. Dugogodišnji saradnik Robija Vilijamsa Gaj Čembers tvrdi da su pevač i Bijonse mogli da budu par, ali on nije želeo da izlazi s njom. Robi je u vreme kad su se upoznali bio mladi pevač u usponu sa armijom fanova među kojuima je najviše bilo žena. Imao 24 godine i nije bio zainteresovan za mlađanu Bijonse, kojoj je bilo 16 godina, iz samo jednog razloga.

U podkastu I never thought it would happen, Gaj se prisetio da je pevačica na sve načine pokušavala da dobije pažnju legendarnog pevača.

- Sećam se Destiny Child, sećam se Bijonse. Bila je neverovatno mlada. Sećam se da je požudno gledala u svlačionici, sa još dve devojke i flertovala je sa Robijem, pokušavajući da privuče njegovu pažnju. On je glatko odbio i rekao da ne želi da izađe sa njom jer je premlada - rekao je Gaj u podkastu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moco Museum (@mocomuseum)

Vilijams je ranije otkrio kako ga je svojevremeno Kameron Dijaz ohrabrivala da obnovi romansu sa svojom sadašnjom ženom Ajdom Fild, kad su se na kratko razišli, prenosi Metro.

On je u jednom podkastu otkrio kako je u to vreme bio rastavljen od sadašnje supruge i da je bio u društvu Dru Marimor i Kameron Dijaz  kada su se složili da je zapravo "prekinuo vezu sa briljantnom osobom".

- Kameron je rekla "Ne zvuči mi kao da je ovaj gotov. Idi za Ajdom. Budi sa njom. Oženi je" - otkrio je pop pevač u podkastu.

On je poslušao Kameron, pomirio se i oženio sa Ajdom. Robi sa svojom suprugom ima četvoro dece: Tedija, Čarltona, Kolet i Boa. 

- Hvala Bogu za Kameron Dijaz. Sledeći put kada je budem videla družiću se sa njom - rekla je Ajda kad je čula da je ona zaslužna za to što se Vilijams oženio s njom.

Ona se osvrnula na to što je glumica uradila, poručivši da ne može da zamisli šta bi se dogodilo da glumica nije razgovarala sa Robijem i kako bi sve izgledalo da se taj razgovor nikada nije dogodio?

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)