Zanimljivosti

UZBUNA U BRITANIJI JER PRINC HARI PRIPREMA NASTAVAK MEMOARA: Samo čeka da mu umre otac i sledi nečuveno!

Vojvoda od Saseksa je navodno već upozoren da bi nova knjiga značila definitivan kraj odnosa sa porodicom.

05.07.2024 16:30

UZBUNA U BRITANIJI JER PRINC HARI PRIPREMA NASTAVAK MEMOARA: Samo čeka da mu umre otac i sledi nečuveno!
Tanjug/AP, Printscreen

Princ Hari (39) verovatno  će objaviti nastavak svojih memoara nakon što umre njegov otac kralj Čarls III, a britanski presto zauzme njegov stariji brat princ Vilijam.

Nakon objavljivanja memoara "Rezervni" (Spare) u januaru prošle godine u kojima je otkrio mnoge mračne tajne britanske kraljevske porodice vojvoda od Saseksa je otkrio da ima dovoljno matrijala da napiše još knjiga o svom iskustvu odrastanja u kraljevskoj porodici.

Kako je tada objasnio Hari, bio je primoran da iz memoara izbaci skoro polovinu materijala da knjiga ne bi bila previše obimna.

Već dobio upozorenje

Kako piše Njujork post, pozivajući se na pisanje Eksspresa, stručnjak za kraljevsku porodicu Kinsi Šofild je sugerisao da Hari planira da objavi nastavak svojih memoara, ali tek nakon smrti oca.

- Hari bi sigurno pisao nastavak memoara, ali kao što je čekao da objavi kjnigu tek nakon smrti bake kraljice Elizabete, pretpostavljam da će naredne memoare objaviti nakon smrti oca kralja Čarlsa III - rekao je on. 

Tanjug/AP

Prvi deo Harijevih memoara uzdrmao je kraljevsku porodicu

On je uveren da će Hari nastaviti da iznosi u javnost sve tajne svoje porodice, posebno ako njegov brat princ Vilijam nastavi da ga drži podalje od porodice. 

Hari je navodno prošlog meseca upozoren da ne objavljuje još jedanu knjigu memoara jer bi to "uništilo svaku nadu za primirje s kraljevskom porodicom". 

Memoari koje je objavio u januaru prošle godine već su naneli nemerljivu štetu. Između ostalog, Hari je pisao o majci princezi Dajani, kako je Vilijam nasrnuo na njega fizički kad je saopštio porodici da se on i Megan Markl sele u Ameriku, ali i otkrio kakvim se sve trikovima služila njegova maćeka Kamila, koju je opisao kao vrlo oapsnu i "zlikovca".

Profimedia

Kralja Čarlsa su najviše pogodile teške Harijeve optužbe na račun Kamile

Hari je takođe tvrdio da je njegova maćeha puštala u javnost priče o kraljevskoj porodici da bi zadržala njen imidž i povećala svoju popularnost.

Upravo negativno pisanje o Kamili je najviše povredilo njegovog oca kralja Čarlsa i ostavilo duboki ožiljak na njegovom srcu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)