Zanimljivosti

TRAGEDIJA ČUVENOG KUMA: Brandov sin je ubio dečka svoje trudne sestre, ona izvršila samoubistvo, a jedan detalj šokira!

Život legendarnog "Kuma", Marlona Branda, obeležilo je nekoliko porodičnih tragedija

05.07.2024 11:45

TRAGEDIJA ČUVENOG KUMA: Brandov sin je ubio dečka svoje trudne sestre, ona izvršila samoubistvo, a jedan detalj šokira!
Shutterstock

Čuveni glumac se ženio tri puta, imao je devetoro dece, biološke i usvojene, ali njegov život je zauvek obeležila neverovatna tragedija posle koje je ostao bez ćerke Šajen koja je posle boravka u mentalnim institucijama.

Serija tragičnih događaja je počela 16. maja 1990. kada je najstariji Brandov sin Kristijan (32) iz pištolja sa prigušivačem, ubio Daga Drolea (26), dečka Kristijanove sestre Šajen (20), koja je u tom trenutku bila u osmom mesecu trudnoće!

Sve se dogodilo u vili Marlona Branda, i glumac, koji nije bio svedok događaja, je pokušao da Droleu da veštačko disanje dok su čekali dolazak Hitne pomoći. Drole je ubrzo preminuo, a Kristijan Brando je uhapšen.

Zvanična verzija Brandove porodice je glasila da je Drole fizički zlostavljao Šajen, kao i da je Kristijan pokušavao da je zaštiti.

Međutim, ono što je policija pronašla na mesti zločina demantuje ovu verziju.

Drole je sedeo u fotelji sa cigaretom u jednoj, a daljinskim upravljačem od televizora, u drugoj ruci, kada je upucan u glavu. Istražitelje je zbunila i činjenica da je Kristijan posedovao pištolj sa prigušivačem.

Šajen se nije pojavila na suđenju, jer su psihijatri smatrali da ona nije u stanju da to uradi kao i da je nesposobna za samostalni život.  Svedoci koji su poznavali Drolea su tvrdili da on nikada nije bio nasilan prema Šajen.

Na kraju, Kristijan je priznao krivicu za ubistvo bez predumišljaja i osuđen je na kaznu od 10 godina zatvora. Nakon Kristijanovog priznanja njegova sestra je pokušala dva puta da se ubije.

Zlokobna prilča se nastavila 16. aprila 1995. kada se nesrećna Šajen ubila u domu svoje majke na Tahitiju.

Tragičan kraj je imao i Kristijan koji je posle odsluženih pet godina kazne, pušten na uslovnu slobodu. On je preminuo u januaru 2008. u 49. godini od komplikacija izazvanih upalom pluća.

Čudna sudbina prati i sina Brandove ćerke Šajen, Tukija Branda. Njega su odgajili Droleovi roditelji a Tuki je u međuvremenu postao veoma uspešan maneken.

Ali, to nije bilo dovoljno da se nađe u milosti svog slavnog dede. Marlon Brando je umro 1. jula 2004, a iz testamenta je izbacio Tukija Branda, navodi Eonline.com.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)