Zanimljivosti

TOM KRUZ ZBOG SEKTE NIJE DOŠAO ĆERKI NI NA MATURU: Ona prvi put uslikana sa dečkom, jedan detalj svima privukao pažnju!

Suri Kruz (18) ćerka Toma Kruza i Kejti Holms je pre nekoliko dana maturirala, a evo šta je dodatno privuklo pažnju medija.

23.06.2024 09:40

TOM KRUZ ZBOG SEKTE NIJE DOŠAO ĆERKI NI NA MATURU: Ona prvi put uslikana sa dečkom, jedan detalj svima privukao pažnju!
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Kejti Holms nastoji da Suri i njen privatni život drži što dalje od očiju javnosti, pa zato i ne čudi što su fotografije zaljubljenih golupčića privukle toliku pažnju. Suri i Tobi su pravi srednjoškolski par, išli su u isto odeljenje u školi  "LaGuardia High School of Music & Arts and Performing Arts".

Tobi se bavi muzikom i planira da upiše prestižni fakultet "Berkli", dok će Suri pohađati takođe ugledni "Carnegie Mellon" u Pitsburgu.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Kruz sa dečkom

Ovo je bila veoma važna nedelja u životu Suri Kruz - prvo je bila na dodeli srednjoškolskih diploma, a potom je usledilo matursko veče gde je Suri blistala u elegantnoj haljini.

Kejti Holms naravno nije propustila priliku da bude sa svojom ćerkom na dodeli diploma, a tata Tom Kruz, sa kojim Suri odavno ne komunicira je u to vreme, zajedno sa drugim brojnim zvezdama bio na drugom kraju sveta - na koncertu Tejlor Svift u Londonu.

Ipak, prve zajedničke slike Suri i Tobija koji su uslikani dok su razmenjivali nežnosti u Central parku u Njujorku.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Kruz sa dečkom Tobijem Koenom

Oboje su bili u opuštenom izdanju, Suri u majici i šortsu, a Tobi u trenerci.

Ono što je sigurno, Suri će ubuduće biti još više na meti paparaca, pa ćemo vifdeti kako će se nositi sa povećanim pritiskom javnosti. U intervjuima, Kejti Holms daje veoma šture odgovore na privatna pitanja o Suri.

Šta god da se desi, Suri će biti pod mikroskopom, a to najbolje pokazuje činjenica da su fotografije sa Tobijem izazvale pravu ludnicu na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)