Zanimljivosti

PRVO OBRAĆANJE SLAVNOG PEVAČA NAKON HAPŠENJA: Vozio pod uticajem supstanci, evo šta je rekao o skandalu

Evo šta je rekao fanovima na koncertu!

22.06.2024 15:56

PRVO OBRAĆANJE SLAVNOG PEVAČA NAKON HAPŠENJA: Vozio pod uticajem supstanci, evo šta je rekao o skandalu
Profimedia

Američka pop zvezda Džastin Timberlejk priznao je da je imao izazovnu nedelju tokom svog prvog koncerta nakon hapšenja i optužbe za vožnju u alkoholisanom stanju u Sag Harboru, država Njujork. 43-godišnji pevač, poznat po hitovima poput "Cry Me A River", uhapšen je u utorak nakon što je navodno prekršio znak stop i skrenuo sa svog traka dok je vozio BMW 2025. godište u bogatom selu Sag Harbor.

Na koncertu, pevač se obratio svojim obožavaocima na koncertu u Čikagu u petak uveče, Timberlejk je otvorio dušu o nedavnim događajima:

- Bila je teška nedelja... Znam da me je ponekad teško voleti, ali vi nastavljate da me volite i ja vas isto volim.

Njegov pravni zastupnik izdao je saopštenje agenciji PA u sredu, potvrđujući nameru da energično brane pevača. Prema izveštajima iz policije sela Sag Harbor, Timberlejk je zaustavljen u 00.37 prema lokalnom vremenu 18. juna. Policajci su primetili da su mu oči bile "crvene i staklaste" i da se osećao snažan miris alkohola.

Sudska dokumentacija ukazuje na to da je Timberlejk imao poteškoća sa osnovnim testovima za dokazivanje treznosti, pokazivao je usporen govor i nesigurnost u hodu. Nakon što je uhapšen, zadržan je preko noći i izveden pred sud u selu Sag Harbor u utorak pre nego što je pušten.

Timberlejkov sledeći sudski termin zakazan je za 26. jul, kako je potvrdio kancelarija okružnog tužioca okruga Suffolk. Uprkos pravnim problemima, Džastin ostaje posvećen svojoj turneji sa predstojećim nastupima u Čikagu i na Madison Square Gardenu u Njujorku.

Profimedia

Džastin Timberlejk

Njegova turneja "The Forget Tomorrow World Tour" nastavlja se sa koncertima širom Sjedinjenih Država i Evrope, počevši od Krakova u Poljskoj 26. jula. Timberlake, dobitnik Gremija i glumac poznat po ulogama u filmovima poput "The Social Network" i "Friends With Benefits", objavio je svoj najnoviji solo album "Everything I Thought It Was" ranije ove godine.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)