Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTKA UHAPŠENOG DŽASTINA TIMBERLEJKA: Krvave oči i blagi osmeh, odbijao da sarađuje s policajcima

Ovako je izgledao te večeri.

18.06.2024 23:33

ISPLIVALA FOTKA UHAPŠENOG DŽASTINA TIMBERLEJKA: Krvave oči i blagi osmeh, odbijao da sarađuje s policajcima
Tanjug/AP

Objavljen je snimak Džastina Timberlejka koji vozi samo nekoliko minuta nakon što je hapšen. U utorak rano ujutro, senzacija pop muzike uhapšena je zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Sag Harboru u Njujorku. Te večeri, Džastin je viđen u hotelu American kako prisustvuje zabavi sa svojim prijateljima.

Na video snimku koji je prvi dobio TMZ, Džastin je primećen kako vozi svoj sivi BMW UT, što odgovara opisu policije u njihovom izveštaju. Frontmen NSINC-a vozio se iza crne limuzine, koju su navodno vozili prijatelji, nakon što je napustio hotel sa 4 zvezdice.

Na snimku, Džastin nije viđen kako pokazuje znake neoprezne vožnje, ali nekoliko trenutaka pre nego što je uhvaćen kamerom, policajci su rekli da su ga gledali kako prolazi kroz znak za zaustavljanje.

Policajci su počeli da ga prate i primetili kako muzička zvezda nije uspela da ostane u pravoj liniji, zbog čega su ga odmah povukli.

Policajci na mestu događaja rekli su da im je Džastin rekao da je popio jedan martini i da prati prijatelja kući. On je bio u alkoholisanom stanju i priveden. Od tada je pušten iz zatvora nakon što je u utorak primećen kako napušta sudnicu sa svojim advokatom.

Istog dana, Džastinova slika je objavljena. Vidi se da je blago nasmejan, a oči su mu izgledale krvave.

Sa lica mesta

Tokom hapšenja, Džastin je odbioi alkotest. Uprkos protestima njegovih prijatelja, stavljene su mu lisice i uhapšen je.

- Niko nije povređen i nije bilo drame na mestu događaja. Džastin je bio na večeri sa prijateljima, a ispred restorana su bili policijski automobili kao i većinu noći. Traže ljude koji odlaze posle ponoći i koji su možda pili, rekao je izvor za TMZ.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)