Moda

GOLUB umesto brushaltera i CVEĆE ZA BUJNIJE GRUDI! Nova moda definitivno pomera sve granice! (FOTO)

Čuveni italijanski brend je na nedavnoj nedelji mode u Parizu predstavio nove kreacije za koje su se mnogi zapitali gde bi mogli da se nose, posebno jer su podrazumevali i prisustvo živih životinja.

10.07.2022 22:00

GOLUB umesto brushaltera i CVEĆE ZA BUJNIJE GRUDI! Nova moda definitivno pomera sve granice! (FOTO)
Tanjug/AP

Visoka moda izgleda da više nema šta novo da ponudi. Sve je već viđeno i to toliko puta, pa se svako dovija kako ko ume. Tako je italijanski brend Schiaparelli, očigledno u pokušaju da skrene pažnju na svoje najnovije modele na nedelji mode u Parizu, pobrao mnogobrojne simpatije, međutim, čitava revija je više ličila na performas u kome su manekenke vešto glumile svoje uloge.

Golub kao deo aksesoara samo je jedan od "detalja" koji su privukli pažnju svetske javnosti. Naime, jedna manekenka je prošetala somotsku tamnoljubičastu suknju, dok je u gornjem delu imala samo šljokičasti zlatni sjaj preko golih grudi. Od aksesoara je imala damski šešir, retro velike alke u boji zlata, a na ruci je držala, ni manje ni više, već pravog goluba kojim je pritom povremeno skrivala grudi.

Na drugoj keaciji se u predelu dekoltea na crnoj uskoj somotskoj haljini nalazilo veštačko cveće koje je odavalo utisak popunjavanja prostora, dok treća manekenka, koja je nosila kraljevsko-plavu haljina od somota, nije imala materijal preko jedne dojke, pa je nju zaklanjala veštačkim cvetom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žena.rs (@zena.rs)

- Izgleda pomalo retro, nije loše za današnje standarde "mode" -

- Ovo nije elegancija, ovo je užas! Prvi model je nag, zar je to normalno i elegantno?! -

- Svaki drugi model ima cveće umesto dela za grudi? Za šta tačno su predviđene ove haljine? - pitale su se trendi dame koje su imale priliku da vide neke od modela.

Italijanski brend je, inače, poznat po tome da ili preterano ističe grudi ili umesto toga koristi cvetne aranžmane. Ovaj korset je najbolji primer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

Poznate ličnosti pak na crvenom tepihu nisu odoleli Schiaparelli modelima. Reperka Doža Ket je samo jedna od onih koje su se opredelile za glamuroznu toaletu koja je providnim tilom prekrivala njene grudi tako da su se one uglavnom videle ispod kreacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)