Zanimljivosti

OGLASIO SE VLASNIK HOTELA U KOME SE NAPIO DŽASTIN TIMBERLEJK: Otkrio pikantne detalje i šta je prethodilo njegovom hapšenju

Nemamo nameru da mu zabranimo ulazak u hotel, poručio je Konklin.

21.06.2024 11:37

OGLASIO SE VLASNIK HOTELA U KOME SE NAPIO DŽASTIN TIMBERLEJK: Otkrio pikantne detalje i šta je prethodilo njegovom hapšenju
Profimedia

Čuveni pop pevač Džastin Timberlejk, koji je u utorak rano ujutro uhapšena je zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Sag Harboru u Njujorku, veče pre toga je proveo u hotelu American na zabavi sa prijateljima. 
Kako je za TMZ ispričao vlasnik hotela Ted Konklin, pevač se ponašao primereno, bio je „odličan gost i fin momak“.

- On je bio uzorna mušterija i nemamo nameru da mu zabranimo ulazak u naš hotel. Naprotiv, Timberlejka ćemo dočekati raširenih ruku i rado ćemo ga ponovo ugostiti ukoliko se ponovo vrati u naš objekat - rekao je Konklin, a prenosi New Your post.

On nije želeo da komentariše tračeve kako je slavni pevač tokom večeri u njegovom hotelu prilazio ostalim gostima i uzimao njihova pića, ali je naglasio da konobari nisu imali problem s njim.

Nije prvi put

Timberlejk je uhapšen u svom automobilu nakon što je napustio hotel kada ga je zaustavila policija i sa lisicama na rukama je sproveden u policijsku stanicu koja je odmah iza ugla. Pevač je tvrdio da nije pijan i da je popio samo jedan martini, ali je odbio je da uradi alkotest.

Posle kraćeg zadržavanja pušten je iz policije.

Profimedia

Džastin je 2019. slikan pijan u Nju Orlensu dok je držao za ruke koleginicu i glumicu sa seta

 

Ovo nije prvi put da je Džastin imao problema zbog alkohola. Nedavno su  su po prvi put svetlost dana ugledale fotografije nastale 2019. u Nju Orlensu gde se vidi slavni pevač i glumac kako pije na terasi hotela dok se za ruke drži sa koleginicom sa seta Ališom Vejnrajt.

Nakon ovog skandala on je bio primoran da se javno izvini svojoj supruzi i glumici Džesiki Bil i za sve je optužio alkohol.

- Pre nekoliko nedelja, pokazao sam veliku grešku u proceni – ali da budem jasan – ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice. Te noći sam previše popio i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam bolje -  napisao je tada Timberlejk u otvorenom pismu.

On se tada izvinuo porodici zbog svog ponašanja.

- Želim da se izvinim svojoj neverovatnoj ženi i porodici što sam ih doveo u tako neprijatnu situaciju, i fokusiran sam na to da budem najbolji muž i otac koliko mogu da budem - napisao je tada on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)