Zanimljivosti

DŽESIKA BIL OBJAVILA FOTKE DŽASTINA TIMBERLEJKA KOJE ON U ŽIVOTU NE BI ODOBRIO: Pevač zadigao majicu, pa pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Fanovi oduševljeni, ne prestaju da joj zahvaljuju na slikama.

13.03.2024 20:24

DŽESIKA BIL OBJAVILA FOTKE DŽASTINA TIMBERLEJKA KOJE ON U ŽIVOTU NE BI ODOBRIO: Pevač zadigao majicu, pa pokazao čime raspolaže! (FOTO)
Shutterstock

Džesika Bil (42) je glumica koja je poznata po svojoj izuzetnoj lepoti i talentu. Ipak, osim po glumačkoj karijeri, javnost je zaintrigirana njenim privatnim životom, posebnom vezom sa pevačem Džastinom Timberlejkom. Džesika i Džastin prvi put su javno viđeni zajedno početkom 2007. godine, ubrzo nakon što je pevač prekinuo romansu sa glumicom Kameron Dijaz. Veza Džesike i Džastina proizašla je iz velikog prijateljstva, što je bio ključni faktor za njihov stabilan i srećan brak.

Par se venčao 2012. godine, a dobili su i dva sina. Iako su bili suočeni sa izazovima, poput medijskih spekulacija o raskidu 2011. godine, njihova ljubav bila je jača od svih prepreka. Poslednja Džesikina objava je bila upravo takva. Glumica je na svom Instagram nalogu objavila fotografije svoga supruga gde on podiže majicu i pokazuje vidne trbušnjake. Očigledno Džastin i dalje pored uspešne karijere, supruge i dece nalazi vremena za redovno vežbanje, a rezultati nisu izostali.

- Moj suprug nikada ne bi objavio ovo, ali ja bih. Nema na čemu! - poručila je Bilova u opisu.

 

 

Fotografije su u trenu dobile 150.000 sviđanja, a komentari su se nizali.

- Ovo je kada je žena sigurna po pitanju svog braka i svog čoveka.

- Hvala vam što obavljate božiji posao, gospođo!

- Ti si heroj za koga nismo ni znali da nam treba!

- Zato te i volimo, Džesika!

- Ženo, mogu samo od srca da ti zahvalim na ovome, ulepšala si mi dan, daj još fotki!

- O moj bože, Džastin nikad bolje nije izgledao!

- Sve ti zahvaljujemo, draga!

- Činiš dobro delo šerovanjem ovih fotki - pisale su oduševljene obožavateljke.

 

 

Podsećamo, Džastin je 2019. godine javno uhvaćen u neprimerenim situacijama sa glumicom Ališom Vejnrajt, što je izazvalo medijsku buru i pritisak javnosti. Ipak, Džesika je pokazala neizmernu snagu i odlučnost da ostane uz svog supruga, pružajući mu podršku i javno mu opraštajući prevaru. Čini se da je njihova veza od tad još čvršća.

Džesika je takođe bila uz Džastina tokom javnih kontroverzi, poput memoara njegove bivše devojke Britni Spirs, pružajući mu podršku i ljubav u teškim trenucima. Njihova porodična privrženost i međusobna podrška su očigledni stubovi njihove veze. Nihova ljubavna priča je inspiracija mnogima, dok njihova zajednička snaga predstavlja primer ljubavi koja prevazilazi sve prepreke.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)