Zanimljivosti

VIKTORIJA BEKAM ODUŠEVILA SVE NA NEDELJI MODE: Na pisti u Parizu pojavila se na štakama! (FOTO+VIDEO)

Dizajnerka i "medicinska pomagala" ukopila u stajling!

01.03.2024 23:15

VIKTORIJA BEKAM ODUŠEVILA SVE NA NEDELJI MODE: Na pisti u Parizu pojavila se na štakama! (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Dizajnerka Viktorija Bekam (49) je primorana da nosi štake na sopstvenoj modnoj reviji u Parizu. Iako bi ovakav događaj tradicionalno zahtevao upadljiv autfit, planovi britanske dizajnerke izgleda da su poremećeni nakon što je povredila stopalo.

Bekamova je ipak odlučila da stilizuje povredu i stigla je na Nedelju mode u Parizu na crnim štakama koje savršeno pristaju njenom stajlingu, budući da je u dolasku nosila crnu kožnu jaknu, naočare za sunce i duge zvonaste pantalonama. Takođe ponosno je nosila visoku potpeticu na jednoj nozi, dok je druga bila u medicinskoj čizmi, što je samo dokaz da od mode ne odustaje ni kada je povreda u pitanju.

- Osećam se veoma moćno u ovome - šaljivo je izjavila ona na prezentaciji svoje najnovije kolekcije u Parizu, dokazavši još jednom da je surovi profesionalac na delu.

 

 

Viktorija je tek nepune dve nedelje na štakama, a sleduje joj još pet nedelja, pa je neveselo shvatila da "stvarno mora da prihvati helanke i cipelice sa malom potpeticom". Dizajnerka je uveliko planirala da nosi novi model ultradugih pantalona iz svoje najnovije kolekcije, kako bi se poklonila publici po završetku svoje revije. Međutim, rekla je da je zabrinuta zbog štaka koje uopšte nije imala u planu.

- Malčice sam zabrinuta ako se štaka zaglavi za desnu nogu, mogla bih da odletim, a ne želim još jednu nesreću - objasnila je ona.

Umesto toga, nosila je malo manje “rizičan” par crnih pantalona i crni top dok se polako kretala ka svojoj porodici na kraju šoua, uz vidan izraz ponosa, ali i očiglednog bola na licu. Njen suprug, Dejvid Bekam i njihova ćerka Harper sedeli su pored njihovog najstarijeg sina Bruklina i njegove supruge Nikole En Pelc Bekam u publici, dok im je Viktorija slala poljupce.

 

 


Bivša članica grupe Spajs Grls kasnije je podelila video sa fanovima u kojem je nazdravljala početku godišnjeg modnog događaja u francuskoj prestonici uz čašu tekile od blizu 190 evra, a o tome je pisao i britanski Telegraf.

Podsećamo da je Viktorija poznata po tome što je dosledna treniranju i želji da uvek bude u odličnoj formi, ali se njen nedavni trening nije dobro završio, a rezultirao je prelomom. Naime pre nešto više od nedelju dana njen suprug, Dejvid Bekam, podelio je fotografiju stopala svoje žene u medicinskoj čizmi i otkrio razmere problema.

- Očigledno je mala nesreća moje žene u teretani bila čista pauza - napisao je on tada na svojoj Instagram priči pored saosećajnog tužnog smajlija. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)