Zanimljivosti

"NEKOME JE SEKIRA UPALA U MED": Jelisaveta Orašanin jednom fotografijom izazvala buru na internetu (FOTO)

Glumica podelila kadrove sa zanimljivog putovanja.

01.03.2024 18:20

"NEKOME JE SEKIRA UPALA U MED": Jelisaveta Orašanin jednom fotografijom izazvala buru na internetu (FOTO)
A.H./ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) uživa u svim prednostima majčinstva i sa decom, ćerkicom Petrom (5) i sinom Bogdanom (3) uživa u svakom trenutku van snimanja. Supruga košarkaša Miloša Teodosića je sa porodicom već krajem januara odmarala na Maldivima, a nedavno je glumica “skoknula” i do Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ni ovoga puta podrška porodice nije izostala, pa su mališani bili sa njom, kao i njena sestra Milica. 

Iako se Jelisaveta u međuvremu vratila za Beograd, fanove i dalje počasti prelepim fotografijama iz Abu Dabija. Ona je nedavno objavila serijal fotografija iz Grand Mosque, grandioznog verskog i turističkog obeležja Abu Dabija. Džamija predstavlja treću najveću građevinu ovog tipa i može da primi više od 40.000 vernika. Glumica se obukla adekvatno ovom glavnom muslimanskom verskom obeležju, a niko nije mogao da ospori da je i u tome izgledala veoma atraktivno.

 

 

Jelisaveta je ponela dugu pamučnu haljinu u jarkozelenoj boji koja se vukla po zemlji i verovatno bila na bretele, budući da je preko nje obukla teksas jaknu. Iako je bila u papučama, obod haljine ih je prekrio. Takođe je preko glave nosila ešarpu u pink boji, dok je pogled sakrila iza naočara za sunce. 

Fotografije su u trenu dobile 4.000 sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Oduševljena sam, fotografije su prelepe.

- Jelisaveta, kraljica majka.

- Tako se živi, bravo!

- Kao Jasmin, Aladinova žena iz bajke.

- Prelepa!

- Nekome je sekira upala u med!

 

Nije izostala ni poseta pustinjskom safariju, gde je glumica vidno uživala sa mališanima. Za tu priliku ponela je dugu haljinu zebrastog dezena na bretele, dok je kosu sakrila pink ešarpom od lana. Njena ćerkica Petra pobrala je sve simpatije u krem haljinici do zemlje dugih rukava, sa istom ešarpom oko glave kao i njena mama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)