Zanimljivosti "PUSTIO ME JE DA SPAVAM S DRUGIM MUŠKARCIMA": Šokantna ispovest čuvene pevačice o torturi koju je trpela u braku: Jednog dana sam stala na ivicu terase... (FOTO) 13:58
Brak i veze HTELA JE DA SE UBIJE, SELA JE NA ŠINE I ČEKALA: Ova priča ledi krv u žilama, voz se ubrzo pojavio... (FOTO) 12:50
Zanimljivosti DVA MESECA POSLE RAZVODA PRVU ŽENU BORE ČORBE NAŠLI MRTVU: Roker je to objasnio jednom rečenicom, koja još odzvanja 11:10
Odrasli SKOČILA JE U BAZEN I OSTALA PARALIZOVANA: Naučila je ponovo kako da jede i priča, a onda je usledila nova KOBNA noć 16:35
Zanimljivosti MEGAN MARKL RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU: Nije smela da prizna Hariju, tvrdila da je doživela zlostavljanje 17:50
Odrasli "SVE JE SPREMNO ZA MOJ ODLAZAK" Pevačica želela da se ubije na rođendan sina, podržao je, pa se zbog ovog PREDOMISLILA 18:31
Zanimljivosti TRAGEDIJA ČUVENOG KUMA: Brandov sin je ubio dečka svoje trudne sestre, ona izvršila samoubistvo, a jedan detalj šokira! 09:45
Odrasli ANDREA JE POKUŠALA DA SE UBIJE POSLE POGREŠNE DIJAGNOZE LEKARA: Šokirala se kada je saznala šta je uzrok simptoma 16:58
Psihologija "NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE IZA NJEGOVOG OSMEHA KRIJE, BILA SAM U VELIKOJ ZABLUDI": Mislila je da imaju idealn brak i porodicu, a onda je jedan poziv policiji sve to izbrisao (FOTO) 19:00
Roditeljstvo "ŠPIJUNIRAM SVOG SINA I NE STIDIM SE TOGA": Oblio je hladan znoj kad je videla prepisku svog tinejdžera sa jednom devojčicom (VIDEO) 17:00
Ispovesti DA LI SE SEĆATE LJUDSKOG KENA? Život mu se promenio iz korena, njegove nove fotografije iznenadile su javnost! (FOTO) 12:00