Zanimljivosti

NIJE IMAO DINAR U DŽEPU, ALI ONA SE UDALA ZA NJEGA: Varao je na svakom ćošku kad je postao slavan, pa se desio preokret!

Denzel Vošington i njegova žena Polet su u braku više od 40 godina.

08.07.2024 12:33

NIJE IMAO DINAR U DŽEPU, ALI ONA SE UDALA ZA NJEGA: Varao je na svakom ćošku kad je postao slavan, pa se desio preokret!
VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Glumac i Oskarovac Denzel Vošington (69) već više od 40 godina je u braku sa suprugom Poletom Pirson s kojom ima četvoro dece - dva sina i dve ćerke. Upoznali su se na snimanju TV filma "Vilma" 1977. a on je tada bio toliko sirmašan da je Polet morala da plati taksi posle prvog zajedničkog izlaska.

Dva puta ga je odbila kad ju je zaprosio, a pristala je tek kad je treći put ponudio prsten, pa su se venčali 1983. godine. Brak ovog glumca važi za jedan od najdugovečnijih i najstabilnijih u Holivudu, mada nije uvek bilo tako.

Tračevi o prevari

Pre gotovo 25 godina povezivali su ga sa koleginicom Sanom Lejton, a 2013. uhvaćen je kako se ljubi sa misterioznom plavušom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @johndavidwashington

Kako je svojevremeno ispričao izvor blizak slavnom glumcu za Life and Style Magazine, Vošington se u jednom trenutku našao na prekretnici i rešio da postane najodaniji muž u Holivudu. 

- Pre 20 godina su ga pratile uporne glasine kako vara ženu iako je on sve to negirao. Polet mu je verovala, nikad ga nije izbacila iz kuće i dala mu je drugu šansu. I Denzel je od tada postao uzoran muž, shvatio je novih šansi neće biti, pa je zgrabio pruženu poriliku. Nikad više je nije prevario - rekao je izvor, a prenosi portal SheKnows.

Ne može da zamisli život bez nje

Sam glumac je više puta isticao da ne može da zamisli život bez Polet i da ga je ona podržavala u njegovim usponima i padovima.  Denzel je odrastao u rasturenoj porodici i kad je upoznao Polet bio je zapanjen bliskim vezama koje je ona imala sa svojim roditeljima i porodicom. 

- Ja sam sigurna u sebe, moja majka me je odgojila na način da znam ko sam i on me je oženio takvom kakva jesam - rekla je jednom prilikom Poleta.

Ona je školovana pijanistkinja, a bila je i izuzetna glumica. Igrala je u nekoliko velikih filmovima kao što je "Filadelfija" (1993), osvojila je brojne nagrade. Kad su počela da stižu deca Poleta je ostavila po strani svoju profesionalnu karijeru da bi se posvetila porodici. 

Kad su Vošingtona jednom prilikom upitali koja je tajna uspeha njihovog braka on je šaljivo odgvorio.

- Radim kako mi je rečeno i držim jezik za zubima! - kazao je on.

Čuveni glumac ističe da nema tajne.

- Nema savršenog braka, svako ima uspone i padove, imali smo i mi svoje. To je težak posao, znaš. Ali smo se obavezali. Duhovna osnova pomaže u svemu: braku, poslu, duševnom miru - dodao je slavni glumac. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)