GLEDAJ OCA, BIRAJ SINA!

MELEM ZA OČI: Sinovi i unuci holivudskih baja kojima je gluma u genima ali i dobar izgled!

Šou biznis je izgleda postao porodični posao, jer je podmladak poznatih glumaca i glumica stupio na scenu. Predstavljamo vam holivudske macane za koje niste znali da su deca još boljih poznatih frajera!

10.02.2022 16:00

MELEM ZA OČI: Sinovi i unuci holivudskih baja kojima je gluma u genima ali i dobar izgled!
youtube/printscreen

Odgledali ste seriju ili film i na odjavnoj špici stoji prezime koje vam zvuči jako poznato ali ime, pa baš i ne. Proguglate iz čiste ljudske radoznalosti i saznate da je upravo glumac sin ili unuk nekog od legendarnih imena holivuda. Portal Srećna Republika vam predstavlja 7 neoborivih dokaza da iver ne pada daleko od klade.

1. Maks Ajrons

 

 

Ako ste nedavno možda gledali triler seriju „Kondor“ možda ste i zapazili ovog visokog momka plave kovrdžave kose. Ako vam njegovo prezime zvuči poznato, to je zato što i jeste, i to JAKO. Tata mu je ni manje ni više nego britanski šmeker, Džeremi Ajrons, glavom i bradom!

2. Skot Istvud

 

 

Prezime je previše zvučno da ne bi bilo prepoznatljivo. Skot je jedno od čak osmoro dece čuvenog holivudskog kauboja, Klinta Istvuda. I on je, kako i tata, glumac, a najzapaženija u je uloga u filmu snimljenom po romanu Nikolasa Sparksa, „Najduže putovanje“, u kojem, čudnog li čuda, glumi profesionalnog jahača bikova, koji se oblači poput kauboja. Geni su čudo, zar ne?!

3. Patrik Švarceneger

 

 

Kad njegov tata kaže „Vratiću se!“, on to ozbiljno i misli. Arnold Švarceneger je žario i palio američkom scenom akcionih filmova a njegovi legendarni mišići su ušli u istoriju bodi bildinga. Njegov sin Patrik je od njega nasledio muževne crte lica, mišiće, manje-više. Bavi se modelingom i glumom, znamo ga iz filma „Ponoćno sunce“ iz 2018. godine. Kada se ne pojavljuje pred kamerom, u slobodno vreme lomi ženska srca po Holivudu.  

4. Džon Dejvid Vošington

 

 

Da, njegovog tatu svi znamo. I sigurna sam da nema osobe koja nije pogledala barem jedan film holivudske legende Denzela Vošingtona. Fenomenalan glumac i prototip zgodnog muškarca. Ukoliko bi vam se više svidela nešto mlađa verzija poznatog glumca, bacite malo pogled na sliku ispod. Momak na slici je njegov sin, Džon Dejvid Vošington, bivši igrač američkog fudbala, a sada glumac, koji se proslavio romantičnom dramom „Malkolm i Mari“. Za pogledati, pod obavezno!

5. Vajat Rasel

 

 

Sin Kurta Rasela i Goldi Hon, mlađi brat Kejt Hadson i Olivera Hadsona. Nakon završene karijere profesionalnog igrača hokeja na ledu, ušao je u porodični glumački esnaf. Za sada se uglavnom se pojavljuje u serijalima, mada je 2017. godine zaplivao i u filmskim vodama, u ostvarenju „Sto broj 19“. I moramo priznati, dobro mu ide.

6. Džek Kvejd

 

 

Zamislite da vam je mama Meg Rajan, kraljica romantičnih komedija, a tata Denis Kvejd, holivudski baja? Onda ste dobili na genetskoj lutriji, moliću lepo. To je slučaj i sa mladim glumcem Džekom Kvejdom, koji se pojavio u serijalu filmova „ Igre gladi“ ali i u glavnoj ulozi u ostvarenju „Moj plus jedan“, koji je, eto samo slučajno, romantična komedija.

7. Itan Pek

 

 

Ako je iko ikada video da unuk i deda mogu ovoliko da liče, neka se slobodno javi. Deka mu je holivudska legenda Gregori Pek, zvanično jedan od najlepših muškaraca koji je ikada postojao. A unuk, e unuk je njegova reinkarnacija. Te iste, oštre i muževne crte lica, i čuvene krupne smeđe oči obarale su žene sa nogu i tek će, izgleda! Za sada se pojavio u čuvenoj seriji „Tračara“ koja mu je trasirala put za dalje profesionalne uspehe.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)